Soru 67W Şarj Kablosu

BurhanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
5
Merhaba arkadaşlar. Cihazın kendi 67W şarj cihazıyla kullanmak için 2 metrelik bir şarj kablosu arıyorum, bulamıyorum.

AliExpresste bakmadığım yer kalmadı. En son bir satıcı Xiaomi'nin kendi şarj protokolünü açıklamadığı için uygun bir kablo üretemediklerini yazdığını gördüm. Doğru mudur bilemiyorum tabi.

Sizin kullanıp memnun kaldığınız bir kablo varsa, yardım ederseniz sevinirim.

KinZhuLL

🇹🇷
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung S24 Ult
Meslek
Ağır Nakliyat
Konular
7
2m kabloyu geçtim normal kablo dahi bulamadim yedeklemek için yazilanlarda doğrudur 6a kablo bakmanız gerekiyor 6a harici 67 watt desteklemez 67watt yerine 33 watt hızlı şarj yapar sadece hatta kablo kalitesine göre daha düşük hizlar bile olabilir o yüzden Orjinal kablo harici bakmiyorum ben

BurhanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
5
2m kabloyu geçtim normal kablo dahi bulamadim yedeklemek için yazilanlarda doğrudur 6a kablo bakmanız gerekiyor 6a harici 67 watt desteklemez 67watt yerine 33 watt hızlı şarj yapar sadece hatta kablo kalitesine göre daha düşük hizlar bile olabilir o yüzden Orjinal kablo harici bakmiyorum ben
6A ya da 7A kabloları satın alanlar da yorumlarda 67w desteği olmadığını yazmışlar. Bizim kabloların tipA kısmında 5pin var, satılanların çoğu powerdelivery kablo sanırım. Bu yüzden uyumlu olmuyormuş.

Sizin aradığınız orijinal 6A kablo mi mağazalarda var, 250₺ fiyatı var. Bana 2 metre lazım olduğu için işimi görmüyor.

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
ben aldım cok memnunum hızlı sarj ozellıklı kabloalrda var 3 adet aldım batarya dagıl 3 girişli batarya da kulanıorum muhazzam

ayrıca telefona batarya alacaksan sakın burdan şaşma

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
6A ya da 7A kabloları satın alanlar da yorumlarda 67w desteği olmadığını yazmışlar. Bizim kabloların tipA kısmında 5pin var, satılanların çoğu powerdelivery kablo sanırım. Bu yüzden uyumlu olmuyormuş.

Sizin aradığınız orijinal 6A kablo mi mağazalarda var, 250₺ fiyatı var. Bana 2 metre lazım olduğu için işimi görmüyor.
Ben normal 67w şarjı zor buldum bulduklarimda hep sahteydi işiniz zor

BurhanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
5
ben aldım cok memnunum hızlı sarj ozellıklı kabloalrda var 3 adet aldım batarya dagıl 3 girişli batarya da kulanıorum muhazzam

ayrıca telefona batarya alacaksan sakın burdan şaşma
Hocam verdiğiniz bağlantıdaki kablolar 2.1A verebiliyor. Seri şarj için yeterli değil ama teşekkürler yine de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben normal 67w şarjı zor buldum bulduklarimda hep sahteydi işiniz zor
Evet gerçekten zor ama belki kullanan biri vardır umuduyla forumdaşlardan yardım istiyorum. Belki çıkar biri.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Maalesef yok hocam.

Denemek için 7A ve 6A kablo aldım fakat hiç biri 67w desteklemiyor. Tüm üreticiler aynı şeyden şikayetçi. Xiaomi kendi şarj protokolünü açıklamıyor ve kendisi de standat kabloları dışında -daha uzun, destekli, örgülü vs. seçenekler yok- kablo üretmiyor. 67W istiyorsanız kutuda gelen kabloya mahkumsunuz...

BurhanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
5
Maalesef yok hocam.

Denemek için 7A ve 6A kablo aldım fakat hiç biri 67w desteklemiyor. Tüm üreticiler aynı şeyden şikayetçi. Xiaomi kendi şarj protokolünü açıklamıyor ve kendisi de standat kabloları dışında -daha uzun, destekli, örgülü vs. seçenekler yok- kablo üretmiyor. 67W istiyorsanız kutuda gelen kabloya mahkumsunuz...
Öyleyse priz ve şarj cihazı arasına 1 metrelik bir uzatma kablosu yaptırıp öyle kullanacağım mecburen :D

Belbol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
0
Yeni bir şarj cihazıyla yeni bir kabloyu almaya ne dersiniz? Örneğin Anker veya Baseus markalar.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
32
Maalesef yok hocam.

Neden böyle bir prosedür uyguluyor bu şirket anlam veremiyorum, Apple dan daha katı kuralları var :) Yakın da bu patlar da ne zaman bilmiyorum sayın hocam 😃

Üst Alt