Soru 64 mp Kamera

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Custom romlarda 64 mp fotoğraf çekebilmenin bir yolu var mı? Biraz araştırma yaptım ve gcamin bazı surumleriyle denedim modül vs yükleyerek fakat bu telefonda işe yaramadı. Anx camerayi da çok denedim ama hiçbir versiyonu düzgün çalışmıyor. Çalışan bir iki tane eski versiyon buldum ama 64 mp kamera modu çalışmıyor, portre modu ve diğer modlar da aynı şekilde.
Var mıdır bildiğiniz bir yöntem veya öneriniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Custom romlarda 64 mp fotoğraf çekebilmenin bir yolu var mı? Biraz araştırma yaptım ve gcamin bazı surumleriyle denedim modül vs yükleyerek fakat bu telefonda işe yaramadı. Anx camerayi da çok denedim ama hiçbir versiyonu düzgün çalışmıyor. Çalışan bir iki tane eski versiyon buldum ama 64 mp kamera modu çalışmıyor, portre modu ve diğer modlar da aynı şekilde.
Var mıdır bildiğiniz bir yöntem veya öneriniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)
Aosp romların kanayan yarası maalesef kameralar.
Çoğu geliştirici bunların üzerinde dursa da hocam maalesef Miui da ki gibi 4/4 lük bir kamera bulmak zor.
Sizin konunuza gelecek olursak,kamera modlamaları her cihazın kendine özeldir,cihaz bölümünde ya da telegram gruplarında bulamıyorsanız maalesef yoktur.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Anx Camera' nın custom romlarda çalışabilmesi için bazı eklentiler var, onları eklediniz mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anx Camera' nın custom romlarda çalışabilmesi için bazı eklentiler var, onları eklediniz mi ?
Anx Camera' nın custom romlarda çalışabilmesi için telefonunuza ve romunuza uygun bir eklenti ( MiuiCore-MagiskModule.zip) var, onu indirip Magisk ile kurdunuz mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer Anx Camera olmuyorsa Play Store' den open source olan '' Open Camera'' yı kurabilirsiniz.

Son düzenleme:

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet miui core kurulu ve bazı fix eklentilerini de denedim fakat fark yaratmadı.
Open camerayi da denedim fakat 64 mp fotoğraf çekemiyorum en yüksek 16 mp seçeneği çıkıyor.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Firmalarin şu megapixel sahtekarlığına kanmayın bence 4 in 1 pixel bindirme sahte yazılımsal megapixel değerleri bunlar gerçekte kamera sensörü 16mp cihazının. Malesef telefon üreticileri son yıllarda kamera konusunda çok büyük sahtekarliklar yapıyor.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Firmalarin şu megapixel sahtekarlığına kanmayın bence 4 in 1 pixel bindirme sahte yazılımsal megapixel değerleri bunlar gerçekte kamera sensörü 16mp cihazının. Malesef telefon üreticileri son yıllarda kamera konusunda çok büyük sahtekarliklar yapıyor.
Doğru söze ne denilebilir ki..

Üst Alt