Yardım 5S Ekran

Onur12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
Mİ5S
Konular
3
hepsiburada üzerinden 5S aldım ekran konusunda lg sıkıntılı diyorlar ama cepport ise lg çıkabiliyor dedi geri alma şansları yokmuş cihaz daha elime ulaşmadı lg çıkarsa çok sorun yaratırmı acaba ?

ismail57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
şuan yok
Konular
1
hepsiburada üzerinden 5S aldım ekran konusunda lg sıkıntılı diyorlar ama cepport ise lg çıkabiliyor dedi geri alma şansları yokmuş cihaz daha elime ulaşmadı lg çıkarsa çok sorun yaratırmı acaba ?
Hocam benim ekranda lg 2 ayı geçti zaten 2. El almıştım daha sorun yok bende. Eski lg g4 ümde ghost olayı 5 6 aydan sonra olmuştu. Mi note 2 de ghost alan yok sanırım daha 5sde var mı bilemiyorum.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

Cihaz elinize ulaştığında hattı takmadan kontrol edebilirsiniz ekranı. (Hat takılan cihazlar geri iade edilemiyor yasal olarak) LG panel çıkarda iade etmek isterseniz hakem heyetine başvuru yapıp hakkınızı arayabilirsiniz, bu süreç biraz uzun sürebilir sonuçlana kadar beklemeniz gerekebilir.Ghost screen sorunu genelde LG panellerde oluyor buda ilerde kesin olacağı anlamına gelmez, JDİ ve LG panelli cihazlar karışık gelebiliyor.

Oyla:

Onur12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
Mİ5S
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz elinize ulaştığında hattı takmadan kontrol edebilirsiniz ekranı. (Hat takılan cihazlar geri iade edilemiyor yasal olarak) LG panel çıkarda iade etmek isterseniz hakem heyetine başvuru yapıp hakkınızı arayabilirsiniz, bu süreç biraz uzun sürebilir sonuçlana kadar beklemeniz gerekebilir.Ghost screen sorunu genelde LG panellerde oluyor buda ilerde kesin olacağı anlamına gelmez, JDİ ve LG panelli cihazlar karışık gelebiliyor.
cepportu önerdiler onlar da LG ekran çıkabilir ki çıkıyor dediler bende alıp kullanırım mecbur yapacak bişey yok.

Oyla:

Onur12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
Mİ5S
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim ekranda lg 2 ayı geçti zaten 2. El almıştım daha sorun yok bende. Eski lg g4 ümde ghost olayı 5 6 aydan sonra olmuştu. Mi note 2 de ghost alan yok sanırım daha 5sde var mı bilemiyorum.

nereden almıştınız cihazı ?

Oyla:

ismail57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
şuan yok
Konular
1
nereden almıştınız cihazı ?
Telefoncuda denk gelmişti 2.el olarak aldım. Ama dediğim gibi söylenti çok lg bu sorunu g4 g5 modellerinde çok yaşattı ismi karalandı bi kere. Xiaomi kullanıcılarından ghost alan oldu mu ben görmedim ara ara girebiliyorum foruma gören duyan bilen varsa bizi aydınlatsın

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Geçtiğimiz yıl Kasım ayında bu yana LG panelli Mi5s var. Son 7 aydır da eşim kullanıyor. Ghost Screen yaşamak için elinden geleni de yapıyor diyebilirim giggle~~ Çok şükür şimdilik bir problem yok. Çevremdeki onlarca Mi5s kullanıcısında da yok. Forum arkadaşlarımızdan belki yüzlercesi ile görüştüm onlarda da yok... Bir kaç kişi facebook üzerinde birilerinin Mi5s'te ghost screen sorunu aldığını söylemiş ama hemen hemen tüm facebook gruplarına üye olmama rağmen ben denk gelmedim. (Eğer denk gelen biri varsa lütfen link atsın saatlerce aramama rağmen bulamamıştım) Yani özetle Mi5s modelinde ghost screen sorunu yok. Ya da yok demeyelim de çok nadir görülebiliyor diyerek bir açık kapı bırakalım :)

Ancak Mi5 modelinde eğer ki panel LG ise sıkça Ghost Screen problemi yaşandığını da belirteyim.

EDIT : Şimdi forum konularını okurken bir başka arkadaşta denk geldim... Yardım - Mi5s lg panel ghost sorunsalı?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt