HyperOS 5G

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
vodafone bir şey diyemem ama benim olduğum bölgede vodafone da vasatın bi tık üstü
Hatta şöyle birşey ekliyim elektirik kesildiğinde ailecek yabancı yere gittiğimizde vsvs tüm olaylarla sınırsız hotspot açıyorum Vodafone benim yaşama standartimi yükseltti 😀😀 evde turknet 1000 mbit de internetim var zamanında ADSL den çok çektim diye Allah yüzüme gülüyor galiba adil kullanım kotası ile uğraşmaktan bir gençliği heba ettik 😀😀

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Hatta şöyle birşey ekliyim elektirik kesildiğinde ailecek yabancı yere gittiğimizde vsvs tüm olaylarla sınırsız hotspot açıyorum Vodafone benim yaşama standartimi yükseltti 😀😀 evde turknet 1000 mbit de internetim var zamanında ADSL den çok çektim diye Allah yüzüme gülüyor galiba adil kullanım kotası ile uğraşmaktan bir gençliği heba ettik 😀😀
hocam benim bildiğim vodafonun sınırsız paketinde hotspot 15gb ile sınırlı arkadaşımda vodafone sınırsız paketini kullanıyor onda hotspot 15gb ile sınırlı

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
hocam benim bildiğim vodafonun sınırsız paketinde hotspot 15gb ile sınırlı arkadaşımda vodafone sınırsız paketini kullanıyor onda hotspot 15gb ile sınırlı
Hocam biz bu forumda boşa aktif kalmıyoruz hali hazırda Vodafone sınırsız hotspot yöntemi mevcut arartiril forumda bulabilirsiniz 😀😀 burda aktif kalan her gelişmeyi yakalar

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
ilk geçişte hepsi aşağı yukarı yakın fiyatlarda ama 1 yıl sonunda veya paket süresi bitince devam edin hepsi pahalı biraz vodafone uygun gibi ama her ilde aynı olmuyor malesef kocaelide yaşıyorum vodafone baya kötü

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
12
bu 3 firma harici alternatif firmaların olması gerekiyor ama alternatifler olsada gelecek olan firma yine diğerlerinin alt yapısını kullanacağı için bir değişiklik olmayacak malesef bu 3 firma TR'de tekeli tutturmuşlar el mahkum.
vardı zaten yok ettiler. netgsm çok ucuzdu, altyapılarını kullanıp üçte bir fiyata paket verdikleri için davalık gibi birşey oldular tam net hatırlamıyorum sonra da fiyatları yükseltmek zorunda kaldılar

cellxxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selo
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
0
Merhaba, hattım türktelekom. Xiaomi 15 server kayıtlı kullanıyorum. 5g yi aktif ettiremiyorum. Cihaz IMEI eski 3g bir telefona ait. Bu sorunu yaşayan var mı. Cihazda sorun yok sanırım benim cihazı operatör desteklemiyor diye 5g yi açmıyor.

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
Merhaba, hattım türktelekom. Xiaomi 15 server kayıtlı kullanıyorum. 5g yi aktif ettiremiyorum. Cihaz IMEI eski 3g bir telefona ait. Bu sorunu yaşayan var mı. Cihazda sorun yok sanırım benim cihazı operatör desteklemiyor diye 5g yi açmıyor.
en garanti çözüm yurtiçi 5g destekli bir cihaza takıp aktif edin sonra kendi cihazınıza takın hocam.ben iphone a takıp aktif ettim sonra kendi cihazıma taktım sorunsuz

rsmd1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
i9505
Konular
1
Bu sadece Türk Telekom da var. Diğerlerinde böyle olmuyor

cellxxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selo
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
0
Bu sadece Türk Telekom da var. Diğerlerinde böyle olmuyor
Doğru. Annemde Vodafone var. Uygulamadan girip açıyorum. Sıkıntı olmuyor. İşin garibi telefonun IMEI 3g bir cihaz. Türk Telekom uygulamasında 4.5g uyumsuz görünüyor ama açıp kapatmaya izin veriyor. 5g de izin vermiyor.

Üst Alt