Soru 5000tl Civarı Bilgisayar Tavsiyesi

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi günler,
Üniversiteye başladım ve bilgisayar lazım. Ana olayım yazılım ve kodlamayla uğraşmak ama illahaki oyun için de kullanırım. bana 5000 tl civarı bilgisayar önerir misiniz ve ya marka da olur aklımda monster var ama herhangi bir bilgim yok sizin değerli yorumlarınızı da almak isityorum

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24

sınıf öğretmeniyim.. pc yi hem evde hem okulda rahatça kullanmam gerekiyordu.. yazılım falan işim olmuyor lakin gün içerisinde sürekli aktif olarak kullanıyorum.. bu yüzzden tercihim bu model oldu.. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum performansından çok çok memnunum ama esas memnunn olduğum konu şarjı.. 10 saat civarı gidiyor.. tablet moduna alırsam heralde işlemciyi kıstığından daha da uzun gidiyor..

Oyla:

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33

sınıf öğretmeniyim.. pc yi hem evde hem okulda rahatça kullanmam gerekiyordu.. yazılım falan işim olmuyor lakin gün içerisinde sürekli aktif olarak kullanıyorum.. bu yüzzden tercihim bu model oldu.. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum performansından çok çok memnunum ama esas memnunn olduğum konu şarjı.. 10 saat civarı gidiyor.. tablet moduna alırsam heralde işlemciyi kıstığından daha da uzun gidiyor..
Hocam ben msi gl65 aldım 6 milyara şarjı oyun oynarsan 1 saat oynamazsan 3 4 saat nasıl oluyor anlamadım

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60

Öncelikle (geçmiş) öğretmenler gününüz kutlu olsun hocam. Benim için ekranının dokunmatik olması lükse kaçıyor. Yani resim yeteneğim pek yoktur ondan ekranının dokunmatik olması ekstra masrafa giriyor benim açımdan . Ram sanırım 4 gb. Bunun bana yeteceğini sanmıyorum. Sonuçta bi yandan da oyun bilgisayarı alıcam. Ama yorumunuz için teşekkrüler.

Oyla:

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
2 bölüm dizi izledim.. geri kalanı çocuklara ödev falan hazırladım EBAya yükledim.. bayadırda forumda dolaşıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20191130_124444.jpg
    IMG_20191130_124444.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 11
Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Hocam ben msi gl65 aldım 6 milyara şarjı oyun oynarsan 1 saat oynamazsan 3 4 saat nasıl oluyor anlamadım

Oynadığınız oyun yüksek grafikliyse ve parlaklığı ful de kullanıyosanız bilgisayarınızı çok yorar.laptopların böyle kötü bi özelliği var.

Oyla:

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
bilgisayar olayı tamamen spesific ihtiyaçlara yönelik.... oyun oynamam.. günlük işlerimi yapmak içinde yapabileeğim en iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum..

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
bilgisayar olayı tamamen spesific ihtiyaçlara yönelik.... oyun oynamam.. günlük işlerimi yapmak içinde yapabileeğim en iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum..

Dediğinize katılıyorum.Bence de hocam bi sınıf öğretmeni olarak harika tercih yapmışsınız. Fakat benim için harika bi tercih olarak gözükmüyor. Kullanım amaçları farklı sonuçta

Oyla:

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
İkinci el düşünürseniz bi bakın. Arkadaşım satıyor. Güvenebilirsiniz. Almayı düşünürseniz konuşurum yardımcı olurum.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Monster tek geçerim. Yes~~ Aslında üniversite de en kullanışlı ürün ipad ve Apple Pencil olacaktır, not tutması en az defter kadar pratik ve ekstra defter taşımanıza da gerek kalmıyor. Fakat bir kaleme o kadar para vermek ne derece doğrudur tartışılır. :) Bir de oyun işin içine girince direk eleniyor tablet :)

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
İkinci el düşünürseniz bi bakın. Arkadaşım satıyor. Güvenebilirsiniz. Almayı düşünürseniz konuşurum yardımcı olurum.

İkinci el şu anlık 2.planda hocam. Açıkçası istemiyorum 2.el olmasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monster tek geçerim. Yes~~ Aslında üniversite de en kullanışlı ürün ipad ve Apple Pencil olacaktır, not tutması en az defter kadar pratik ve ekstra defter taşımanıza da gerek kalmıyor. Fakat bir kaleme o kadar para vermek ne derece doğrudur tartışılır. :) Bir de oyun işin içine girince direk eleniyor tablet :)

Yok hocam not tumak için defter kullanıyorum yetiyor bana bana tuşları olan basmalı bilgisayar lazım dediğiniz gibi aklımda monster var büyük ihtimal monsterin düşük bütçeli olan bilgisayarlarına yönelicem

Oyla:
Üst Alt