- Adım
- Arda
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 2
Dostlar merhaba 5000 tl limitim mevcut ikinci el xiaomi cihaz bakıyorum kronik sıkıntıları olmayan f/p cihaz öneriniz varmıdır?
Bu telefonda band 20 yok zaten güncel olarak bu cihazı kullanıyorum şebeke probleminden dolayı satıp farklı bir cihaz istiyorumNote 12 pro 5g var ortalama bir telefon
Eğer Vodafone kullanıyorsanız band 20 eksikliği çok hissedilir. Türk Telekom ortalama iş yaparken Turkcell süper iş yapar. Band 20 olmayan cihazlarda Turkcell çok iyidir.Bu telefonda band 20 yok zaten güncel olarak bu cihazı kullanıyorum şebeke probleminden dolayı satıp farklı bir cihaz istiyorum
Turkcell operatörüm ama cihazda bir anda şebeke gitti ne yaptıysam geri getiremedim son çare telefoncuya vericem eğer makul bir fiyat çekerse yaptırıcam tekrar kullanıcam harici olarakta yaptırıp satar isem eğer 10t tarzında bir cihaz alacagım tşk ederim.Eğer Vodafone kullanıyorsanız band 20 eksikliği çok hissedilir. Türk Telekom ortalama iş yaparken Turkcell süper iş yapar. Band 20 olmayan cihazlarda Turkcell çok iyidir.
Onun haricinde 5 bin civarına 2. el mi 10T gibi cihazlar bulunabilir. Harici olarak şu an kullandığınızdan daha iyi bir cihaz imkansıza yakın.