- Adım
- Emir
- Cihazım
- Redmi Note 11
- Konular
- 92
düşük segmentler bile 8k şuan maalesefo fiyata ancak okadar kofte ediyor malesef
düşük segmentler bile 8k şuan maalesefo fiyata ancak okadar kofte ediyor malesef
arkadas 5binlik cihazda 40 binlik kamera performansi bekliyorhocam sıfır alacaksanız 5kya biraz zor yani alt segmentler bile 7k civarında ama bu linkte 5000 tlnin altındaki xiaomi telefonlar var bir bakın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Xiaomi'lerin amiral gemisi cihazlarında bile kamera çöp, aksini söyleyen, yalan söylüyor bana görearkadas 5binlik cihazda 40 binlik kamera performansi bekliyor
Mi 10T Pro hocam 🥹Xiaomi'lerin amiral gemisi cihazlarında bile kamera çöp, aksini söyleyen, yalan söylüyor bana göre
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pardon, yeni amiral cihazları demeyi unutmuşumMi 10T Pro hocam 🥹
hocam bence sorun kamera arayüzünde. gcam kurunca kamera bambaşka birşeye dönüşüyorXiaomi'lerin amiral gemisi cihazlarında bile kamera çöp, aksini söyleyen, yalan söylüyor bana göre
aynen tamda oyle. yoksa ayni lensi sensoru baska marka cihazlarda kullanyor onlarada cop demek lazim iphone dahil buna. arayuz skntili. ellerine saglik hocamhocam bence sorun kamera arayüzünde. gcam kurunca kamera bambaşka birşeye dönüşüyor
Sorunun orada, Burda falan yerde olması çöp olma durumunu değiştirmiyor ki.. Mesela Sayın Koçara hocam da Mi13 Pro var ve ona göre Kamera mükemmel, niye Gcam kullansın ki.. Kullanıcıların çoğu normal kullanıcı ve extra modifikasyon işlerinden bihaberler ve kimse memnun değil (forumdaki konulara bakınca)hocam bence sorun kamera arayüzünde. gcam kurunca kamera bambaşka birşeye dönüşüyor
Hocam 11 Ultra'ya ayıp ettinizXiaomi'lerin amiral gemisi cihazlarında bile kamera çöp, aksini söyleyen, yalan söylüyor bana göre
ona gore hepsi trtmis. ona gore yani iste yapacak. brsey yok ona gore saygi duycaz )Hocam 11 Ultra'ya ayıp ettiniz