Sohbet 5000₺ telefon önerisi

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Alper17

Mi Mix 3 alın rahatınıza bakın derim fikir arada bir git gel yaparsa diye tekrar yazayım dedim :D el birliğiyle aldıralım size şu Mi Mix 3'ü darısıda bizim başımıza diyelim :)

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Arkadaşlar hayırlı geceler,
2 sene kullanmış olduğum mi5 in bozulması sebebiyle yeni telefon almak zorunda kaldım. 4000₺-3000₺ civarı telefon önerebilir misiniz?
Bütçemi 5000₺ ye kadar çıkartabilirim ama pek içimden gelmiyor.
Ek olarak mi9 se ülkemize ithalat garantili olarak ne zaman gelir ?
Teşekkürler
ust seviye fiyatlarda samsung. Orta seviyelerde xioami .
Xioami candir f/p dir denmesinin sebebi belirli fiyata neredeyse alinabilecek en iyi donanimi sunmasidir. O fiyatlara cikilacaksa f oradan duser zaten :)

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
2 sene kullanmış olduğum mi5 in bozulması sebebiyle yeni telefon almak zorunda kaldım. 4000₺-3000₺ civarı telefon önerebilir misiniz?
Teşekkürler

5000 tl verilirmi dostum bi cihaza yazık günah ne gereği var kullan eski cihazını tamamen tükenene kadar...! benim yok seninde olmasın haha--

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Bu Xiaominin de her telefonu birbirinden güzel arkadaş ya bir modelini alıyorsun başka bir model çıkartıyor derinden bir tüh felan diyorsun yani insanoğlu işte maymun iştahlıyız bir çoğumuz en azından ben öyleyim yalan yok gittim A2 Lite aldım memnunum ama keşke diyorum biraz daha bütçem olsaydı da Mi Mix 3 yada ne bileyim Mi Max 3 alsaydım.

muratttsannn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi note 3
Konular
17
Bir telefona okadar para vermeni tavsiye etmiyorum ama karar ve yasam standartlari sana ait. O yuzden garantisi seni uzmeyecek bir telefon al iphone den sasma...

bydogan20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
10
Cihazım
mi5 pro
Konular
6
Teşekkürler

mi5 pro kullanmış biri olarak xiaomi telefonlarının iki yıl içerisinde çöpe döndüğünü anladım. piyasada yeterince orjinal ürün ve teknik serviste yok. ben şahsen bir daha xiaomi almam. o fiyatlara da huawei öneririm.

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
5 bin liralık önerilen telefonların pillerine baktım da 3200 mah civarında çoğu. Ben olsam, pil kapasitesini böyle düşük bulduğum bir telefona o fiyatları vermem. Çok güzel fotolar çekecek, çok seri şekilde işlemlerimi yapabileceğim, mis gibi bir ekran kalitesi olacak. Ama bana 5 saat ekran süresi verecek. Uzak olsun o telefonlar benden.

Tabi çok çok iyi bir şekilde optimize edilmişse orasını bilemem. Ama bu kadar üst düzey bir donanım istendiği kadar güzel optimize edilsin... Pil kapasitesi olarak bu düzeyleri az buldum.

Üst Alt