Soru 5000 bandında hangi telefon önerirsiniz

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
güncel hali burada

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Selamlar ben hangi telefon önerirsiniz o onu sormak istedim diğer konu acanlarida okudum aradığım cevaplar yok haliyle yurt dışı cihaz alacağız öneriniz nedir imei atılan veya atılmış olan aklımda redmi not 11 pro var bende pro hastaligi var nerdesiniz kamera olsun ses olsun işyerinde ses iyi nasıl lazim işlemcide sıkıntı yaşatmayan ne dersiniz arkadaş lar

İphone serisine bakın :)

ismail68

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
not 9 pro
Meslek
Altınyıldız teksti
Konular
34
Kayıt işlemleri olan modellere bakın hocam elinizde patlamasın. Telefoncularada sormayın kayıt oluyor mu diye? Eli kulağında 1 haftaya çıkar derler, ellerinde kalacak yoksa cihazlar. Mi10t ve f2 pro tam sizin bütçenizde şuan piyasada temiz 2. el kovalayın derim. Bahsettiğiniz cihazlardan çok daha uzun süre kullanırsınız ikisinide.
Mi 10 t pro buldum 8 128 5800 den aşağı vermiyor birde 8 256 buldum aynı telefon 5650 ye şaşırdım çok farklılık var insan karar veremiyor bulduklarim 2 ncı el ve çok istiyorlar bekliyoruz

elnina

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
21
Samsung un a33 ve a53 telefonlarını bekleyin derim

ismail68

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
not 9 pro
Meslek
Altınyıldız teksti
Konular
34

elnina

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
21
Bu Samsung telefonlara nedense içim hiç ısınmadi neden bilmiyorum hiç sevmiyorum
Valla sırf 5 yıl güncelleme sözü sonrası ben geçmeyi düşünüyorum. Yazılım konusunda xiaomiden 1000 kat daha iyiler bu bir gerçek

aziz4242

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
note 9s
Konular
3
Valla sırf 5 yıl güncelleme sözü sonrası ben geçmeyi düşünüyorum. Yazılım konusunda xiaomiden 1000 kat daha iyiler bu bir gerçek
evet kanka çok güzel guncelliyorlar sırf güncelleme var diye cihazı alınır adamlar bildiğin Apple taklit ediyorlar her yönleriyle o yüzden tiksindim Apple şarj cihazı kaldırır Samsung kaldırır Apple güncelleme ile telefonları yavaşlatır Samsung durumu ama aslında bir fark var Apple eskimiş cihazlara yapıyor Samsung ise sağlam daha yeni çıkmış cihazlara yapıyor arkadaşımın s10 vardı telefonu güncelledi telefon ayılıp bayılmaya başladı bide baktık ki Samsung el altından güncelleme bahanesiyle yüzde 25 30 gibi rakamlarda performansı düşürmüş Bi araştıran haberleri her yerde var yakın zamanda Samsung okkalı bir ceza gelir manyak bunlar ya neden böyle bisey yapılır anlamadım zaten tiksiniyorum iyice tiksindim bu markadan.

utkubrs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
Redmi S2
Konular
15
Note 10 pro tavsiye ederim. 3500 - 4000 arası bulmanız mümkün.

Üst Alt