- Adım
- orta düzey
- Cihazım
- xaomi mi 6
- Konular
- 0
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallahMerhaba değerli büyüklerim. Konuyu biraz hareketlendireyim. Ufak kaldığı için Mi5 den Mİ8 geçtim. (Gözler rahatladı
Aslında Max3 düşünüyordum. Deneme fırsatım olmadı 3 ü ama Max2 cepte taşınacak telefon değil, denedim. El çantası kullanamıyorum. En iyisi Mİ8 deyip aldım.
Gene iyi bir iş çıkarmış bizimkiler. Gayet iyi bir telefon olmuş. Batarya süresi olarak da fena değil. 1,5 günü çok gördüm bazen de ikiyi zorladı. 8 saati buluyor bazen ekran süresi. Hayırlısı bakalım. Tavsiye ederim bu telefonu. İyi hafta sonları dileğiyle, sağlıcakla kalın.
Hayırlı uğurlu olsun.Güle Güle kullanın..Merhaba değerli büyüklerim. Konuyu biraz hareketlendireyim. Ufak kaldığı için Mi5 den Mİ8 geçtim. (Gözler rahatladı
Aslında Max3 düşünüyordum. Deneme fırsatım olmadı 3 ü ama Max2 cepte taşınacak telefon değil, denedim. El çantası kullanamıyorum. En iyisi Mİ8 deyip aldım.
Gene iyi bir iş çıkarmış bizimkiler. Gayet iyi bir telefon olmuş. Batarya süresi olarak da fena değil. 1,5 günü çok gördüm bazen de ikiyi zorladı. 8 saati buluyor bazen ekran süresi. Hayırlısı bakalım. Tavsiye ederim bu telefonu. İyi hafta sonları dileğiyle, sağlıcakla kalın.
Hayırlı olsun
Aramıza hoşgeldiniz, madalyalarınız verilmiştir, gecikmeden dolayı özürlerimin kabulunu rica ediyorumyaşımızın bu seviyeye geldiğini gorecekmisiz demek, hayırlısıyla nice +50 lere diyelim.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatırladığım kadarıyla o haberin Fake olduğu ortaya çıktı sonradanGeçen hafta Xiaomi desteğinin sonlandırılacağı cihazları listelenmiş olarak gördüm. Aralarında Mİ5 de vardı. Bence eski telefonumu erken sonlandırmışlar. Bir güncellemeyi daha almalıydı. Ne dersiniz dostlar?
3 mart 2019 da benide bu listeye eklermisinizDeğerli arkadaşlar, güzide forumumuzda benim gibi GENÇ Delikanlı dostları tanımak amacıyla geçen sene Yarım Asır'devirmiş Xiaomi'ciler diye bir konu açtım, maşallah her yaş grubundan yazanlar oldu....bu sefer sadece +50 olanları burada görmek istiyorum...
İlerde belki güzel fikirler gelirse, organizasyonlar vs de düzenleyebiliriz.
Bildiğim +50 ler Kulübü DOĞAL üyeleri aşağıdaki gibidir...bu konuya yazan her +50 eklenecektir....hadi tanışalım
chatin_62
DOBERDEN
ZENGİN
MİMUTEK
tasamek
micool
Koçara
resitugur
freeman1968
altunkeser
fresho
Rasit03