Allah sağlıklı ömürler versin inşallah torunlarınızın mürüvetini görürsünüz...Estağfurullah hocam, yine de Moruq olduğum gerçeği değiştirmiyor, az Moruq, çok Moruq fark etmiyor, sonuçta Moruq, Moruq tur...Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Schajomi Legend mit Tapatalk
Aramıza hoş geldiniz hocam, moruq olan biz bir kaç kişiyiz sadece, siz henüz genç delikanlı sayılırsınız....+50 ko nusunu yeni gördüm yinede hayırlı olsun diyelim bende aranızdayım artık moruqlar
Aminnn, cümlemize İnşallah hocamAllah sağlıklı ömürler versin inşallah torunlarınızın mürüvetini görürsünüz...
iyi temenileriniz için teşekür ederim hocamAramıza hoş geldiniz hocam, moruq olan biz bir kaç kişiyiz sadece, siz henüz genç delikanlı sayılırsınız....
Gesendet von meinem Schajomi Legend mit Tapatalk
52 nin tersi gibi geldi bana, madalyanız hayırlı olsun hocam52 ama 35 hissediyorum
23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olsa dükkan sizin hocam, 3 sene sonra Allahın izniyle görüşmek üzereHocam 50 ye yakınlar oluyor mu şunun şurasında 3 sene sonra Allah izin verirse biz de sizin kervana katılacağız.