- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 288
Pek forumda rastlamadığım için Hocam. Artık sık görünmese de benden bir yaş büyük bir ağabeyimiz var. Güzel kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum bende..Hocam, sanırım Sayın MİMUTEK hocamız hepimizin Ağabeyi, eğer yanılmıyorsam?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Evet hocam, maalesef herkes sizin gibi genç ve oldukça faal ve aktif değil, o nedenle benim büyüğüm ve Ağabeyim sizsiniz.Pek forumda rastlamadığım için Hocam. Artık sık görünmese de benden bir yaş büyük bir ağabeyimiz var. Güzel kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum bende..
Azimle inat arasındaki fark akıldan başka bir şey değildir hocam. Akılla direnmedir azim, akılsız direnme ise inat... Neyse ki çayın demi var hayatın gamına inat...Sevgili Koçara hocam...biraz Nostalji yapayım dedim...nerden nereye.
Sohbet - +50 ve üstü Xiaomi'ciler Kulübü
Çok teşekkür ederim. Sizlerle bende inanın çok mutluyum... Sağolun varolun..Evet hocam, maalesef herkes sizin gibi genç ve oldukça faal ve aktif değil, o nedenle benim büyüğüm ve Ağabeyim sizsiniz.
Hocam maşallah, Rabbim sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin.Dante : ''Yaş Otuzbeş ortasındayız ömrün'' diyebilmek isterdim.Ama artık çok geç tevellüt 51 ; yetmiş'e merdiven dayamış Xiaomi hastası F1 hayranı ve operatörü
bendeniz teknolojiden pek anlamasamda terkedemeyen +50 kişisi olarak selam sevgi ve saygılar sunarım.
teşekkür ederim üstadım varolunSiz de aramıza hoş geldiniz...Madalyanız verilmiştir
Sayın Koçara hocam, aradan bu kadar zaman geçti ve cuma günleri hepimizden önce kalkıyorsunuz, diyeceğiniz bir şeyler varmı acabaEyvallah hocam, benim Düşman olduğumu herkes bilir
Merak etmeyiniz, sıra sizede gelecek, bir şekilde size de bulaştıracağız ORD hastalığını inşallah
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi