Yardım %50 Unlock Hatası

sertokus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0,1
Cihazım
Mi 5s
Konular
13
Mi 5s cihazımda Unlock kilidinde %50 yi geçemiyorum. adresindeki talimatların hepsini yaptım. Find Device tamam, Android cihaz yöneticisi tikli, find device kısmındaki konum bulunduğum yerdeki konumu gösteriyor, Geliştirici seçenekleri açık, usb hata ayıklama açık, cihazımı unlock için mi hesabı kaydına ekledim, v1.1 yazılımını kullanıyorum. Sinir oldum :(. Yardım.

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Facebook'ta Xiaomi Türkiye grubunda Şerif Tokuş sorunu söyle çözmüş
Sorunu cözdüğünü biliyorum sadece başka yaşayan arkadaşlar için çözüm olsun diye yazıyorum.
Abimizin denediği cihaz herhalde Mİ5s

UNLOCK %50 SORUNUNU AŞTIM.
Öncelikle daha önce tüm işlemleri yapmama rağmen unlock işlemini %50 den ileri geçemediğimi daha önce belirtmiştim. Benden %50 sorunu için MI UNLOCK V.1.1 kullanmam önerilmişti. Bende kullandım. Ama adresindeki herşey eksiksiz olmasına rağmen yine olmuyordu.
Bu aşamadan sonra yaptığım işlem şu oldu. adresinden miflash_unlock-en-2.2.406.5 yazılımı indirdim. Fakat telefonumu görmedi bile. Bu yazılım ekranın sağ üst tarafındaki setting(ayar) simgesine tıklayınca sürücü çıkıyor. Buradaki sürücüyü tıkladım ve yükledim. Daha sonra yine çalıştırdım. Bu sefer telefonumu gördü ancak %99 dan sonra hata verdi. Sonra bu yazılımı kapattım. mi unlock v1.1 yazılımına tekrar geldim. Bu sefer işlem başarılı oldu.
Bilmiyorum belki faydalı olur size de.

Oyla:

sertokus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0,1
Cihazım
Mi 5s
Konular
13
Facebook'ta Xiaomi Türkiye grubunda Şerif Tokuş sorunu söyle çözmüş
Sorunu cözdüğünü biliyorum sadece başka yaşayan arkadaşlar için çözüm olsun diye yazıyorum.
Abimizin denediği cihaz herhalde Mİ5s

UNLOCK %50 SORUNUNU AŞTIM.
Öncelikle daha önce tüm işlemleri yapmama rağmen unlock işlemini %50 den ileri geçemediğimi daha önce belirtmiştim. Benden %50 sorunu için MI UNLOCK V.1.1 kullanmam önerilmişti. Bende kullandım. Ama adresindeki herşey eksiksiz olmasına rağmen yine olmuyordu.
Bu aşamadan sonra yaptığım işlem şu oldu. adresinden miflash_unlock-en-2.2.406.5 yazılımı indirdim. Fakat telefonumu görmedi bile. Bu yazılım ekranın sağ üst tarafındaki setting(ayar) simgesine tıklayınca sürücü çıkıyor. Buradaki sürücüyü tıkladım ve yükledim. Daha sonra yine çalıştırdım. Bu sefer telefonumu gördü ancak %99 dan sonra hata verdi. Sonra bu yazılımı kapattım. mi unlock v1.1 yazılımına tekrar geldim. Bu sefer işlem başarılı oldu.
Bilmiyorum belki faydalı olur size de.
Hocam çözümü paylaştığın için teşekkür ederim. Buraya çözümü paylaşmaya fırsatım olmamıştı.

Oyla:
Üst Alt