Duyuru 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Bana özel bir misafirmiş gibi yazmışsınız hocam. Acaba tanıdık biri mi, meraklandım :)

yok hocam ama zaman önceden belli olsaydı belki eski ctrlpda yöneticisi arkadaşları ve ordaki aktif arkadaşları getirirdim malesef süre çok geç ilan edildiği için toplama imkanım azaldı :D ordaki arkadaşlardan birisini getiricem:)
[doublepost=1525804394,1525804254][/doublepost]bide arkadalar buluşmaya kz zs3 ed12 b.t modül yada qcy kulaklık getiren olacakmı hiç :)

benim mix 2 nin çevirici bozuldu üstüne yetmezmiş gibi sony kulaklıgımda aynı anda bozuldu ;(;(;( bunlardan birisini almayı düşünüyorum müziksiz çekilmiyor yol

metra01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
Arkadaşlar maalesef ben katılmıyorum, tarih 25. yıl mezuniyet toplantısı ile çakisti, umarım seneye katılırım. Sizlere iyi eğlenceler ve hoş sohbetler.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bide arkadalar buluşmaya kz zs3 ed12 b.t modül yada qcy kulaklık getiren olacakmı hiç :)

benim mix 2 nin çevirici bozuldu üstüne yetmezmiş gibi sony kulaklıgımda aynı anda bozuldu ;(;(;( bunlardan birisini almayı düşünüyorum müziksiz çekilmiyor yol

Cepport ürün incelemeleri için stand açacak hocam. QCY distribütörü oldukları için QCY ürünleri de olacaktır :)

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Cepport ürün incelemeleri için stand açacak hocam. QCY distribütörü oldukları için QCY ürünleri de olacaktır :)
oo süper ozaman ordan alırım :) müzik kalitesi olarak nasıldır acaba merak ediyorum sony ex 300sl kullanıyordum bas ağırlıklı bi kulaklıktı midler tizler süperdi ama gel gör ki ikisi birde gitti le econun type c kulaklıgı da var ama onasıldır hiç yorum görmedim.

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
oo süper ozaman ordan alırım :) müzik kalitesi olarak nasıldır acaba merak ediyorum sony ex 300sl kullanıyordum bas ağırlıklı bi kulaklıktı midler tizler süperdi ama gel gör ki ikisi birde gitti le econun type c kulaklıgı da var ama onasıldır hiç yorum görmedim.
hocam butce sikinti degilse xiaomi type c öneririm. cok cok kaliteli bi kulaklik.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Maalesef ben de bir kaç model dışında test etmedim hocam. Artık orada beraberce testleri yaparız :)

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hocam butce sikinti degilse xiaomi type c öneririm. cok cok kaliteli bi kulaklik.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam tabiki en nihayetinde bi kulaklık alıyoruz xiaomininki çok pahalı şimdi limitleri kaldırsan westone kullanmak isterim ama hayaller ve gerçekler vr biz gerçeklere dönelim bi kulaklıga okadar para vermek mantıklı degil:) bana sony ex 300 sl ayarında olsa yeterli dengeli temiz bas temiz mid temiz tizleri net berrak herşeyihissettiricek kulaklık ve fiyatınında cok abartı olmaması lazım ex300 sl öyle bi kulaklıktı

Maalesef ben de bir kaç model dışında test etmedim hocam. Artık orada beraberce testleri yaparız :)

inş. hocam tek tek deneriz inş. mutlu ederlerde bitanesini alır götürürüm:)

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
cantara hocam kısmetse bende bozduğum gm dıscovery ile geliyorum aklımca mıuı 9 yada 8 yükleyecektim onun yerine brick yükledim :D artı türkçesi olan redmi pro ya global diye çin romu yükledim oda yalan oldu anlıyacağın sen ekipmalarınla gel hocam ;) ocağına düştüm selametle

Üst Alt