Memnuniyetle bekliyorumÇok teşekkürler...belki de canlı yayın yaparız, kim bilir? İsterseniz size bir resmimi atabilirim..
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
@Skorpi hocam,Çok teşekkürler...belki de canlı yayın yaparız, kim bilir? İsterseniz size bir resmimi atabilirim..
Kim bu resimdeki Amca'mız hocam?@Skorpi hocam,
Tesadüflere ihtiyaç var. plansız ve zamansız gelen güzel insanlara ihtiyaç var.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevdiğim bir insan diyelim hocam. kendisini hiç görmemiş olmama rağmenKim bu resimdeki Amca'mız hocam?
Sanırım o da sizi seviyor hiç görmemiş olmasına rağmen....bana ama çok tanıdık geldi, avatarımdaki şahsa çok benziyorSevdiğim bir insan diyelim hocam. kendisini hiç görmemiş olmama rağmen
Skorpi hocam yaşlı, kel ve koca göbekli diye adlandırdığınız kişi mi bu resimdekiSanırım o da sizi seviyor hiç görmemiş olmasına rağmen....bana ama çok tanıdık geldi, avatarımdaki şahsa çok benziyor
Rabbim O kişinin Ecrini Cogaltsin,Firdevs cennetiyle müjdelesin inşaallahSanırım o da sizi seviyor hiç görmemiş olmasına rağmen....bana ama çok tanıdık geldi, avatarımdaki şahsa çok benziyor
Tanımıyorum ki....Skorpi hocam yaşlı, moruk diye adlandırdığınız kişi mi bu resimdeki
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amin cümlemize İnşallahRabbim O kişinin Ecrini Cogaltsin,Firdevs cennetiyle müjdelesin inşaallah