Yardım 5.9.24 Güncellemesinden Sonra Oluşan Sorunlar

bydirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ByDirgen
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Arkadaşlar Sabah 5.9.24 Güncellemesini Yükledim Sabahtan Bu Yana Gps Çalışmıyor Hiç Bi Şekilde Yer Belirlemiyor Ne Toplu Taşıma Uygulamasında Ne De Kullandığım Hava Durumu Uygulamasında Nereye Gitsem Hep Oturduğum Yeri Sabit Gösteriyor Ayrıca Kullandığım Go Sms Uygulaması Hizmet Şuan Da Kullanılamıyor Hatası Verip Mesaj Göndermiyor Kendi Sms Uygulaması İse Gönderilen Mesaja Gelen Cevabı Ayrı Şekilde Gösteriyor Gönderilen Mesajın Altında Cevap Olarak Değil Sanki Başkasından Gelen Mesaj Gibi Ve Sabahtan Beri De Telefon 4 Sefer Dondu Ve Kendini Yeniden Başlattı Bu Durumlar Düzelir Mi Yoksa 5.9.17 Ye Tekrardan Dönüş mü Yapmalıyım...

MI NOTE LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arqueiro034

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
14
5.9.24 ten sonra dokununca titret özelliğinde titreşim seviyesi ayarı yok yada ben göremedim

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
Ben Bu Güncellemeden Hiç Memnun Kalmadım Eve Dönünce 5.9.17 Ye Geri Dönücem...

hocam ne gibi farklılıkları var .ben redmi 2 kullanıorum son bu güncellemede iyice ram kullanımı arttı yüzde 80 den aşağı düşmüyor en iyisi 5.8.22 idi çok rahat kullandım bir hafta geçmesine rağmen yüzde 50 lerdeydi ram kullanım

Oyla:

bydirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ByDirgen
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
hocam ne gibi farklılıkları var .ben redmi 2 kullanıorum son bu güncellemede iyice ram kullanımı arttı yüzde 80 den aşağı düşmüyor en iyisi 5.8.22 idi çok rahat kullandım bir hafta geçmesine rağmen yüzde 50 lerdeydi ram kullanım
5.9.24 Yükledikten Sonra Ram Kullanımına Hiç Bakmadım Bende Sorunlar Sms Ve Gps Üzerine Google Play Üzerinden İndirdiğim Hiç Bir SMS Uygulaması Çalışmıyor Aynı Şekilde Kendi Sms Uygulaması Da Sorunlu Gps Yer Belirlemiyor Tekrardan 5.9.17 Ye Dönüş Yaptığım Zaman Hepsi Normale Dönüyor

Oyla:
Üst Alt