Soru 4g sorunu

Ulasbatuhankoc1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ulaş
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba okuduğunuz için teşekkürler cihazi 9 10 ay once aldim miui 10 guncellemesi halende gelmedi cohaz globaldir ayrica son 1 ayda cihaz 4g çekmiyor 3g yazıyor hep veriyi acincada h+ oluyor onceden böyle bir problemi yoktu yazilimsal mi yoksa donanimda arza olmus olabilirmi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Playbook

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
SIM kart ayarlarından tercih edilen ağ türünün LTE öncelikli seçili olduğuna bakın LTE öncelikli seçili değilse seçin belki sorun çözülür

Seçili hocam tüm ayarları normal şuanda hepsini dün kontrol ettim yine de cozulmeyince artık buraya yazdım bı çare :) teşekkürler ilginize.

Oyla:

Save_your_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hadi
Cihazım
Mi 8
Konular
10
Vodafone hat takılı uygulamasindan baktım telefonun 4.5 g desteklemiyor dedi wifinin hattını taktım Turkcell destekliyor ekranın sağ köşesinde 4g çıkıyor ayarlarda da LTE oncelikli

4.5G aboneliginiz zaten bulunmaktadir. Cihaziniz ve sim kartiniz 4.5G uyumludur. Essiz internet deneyimi icin telefonunuzun sebeke ayarlarindan 4.5G (LTE, 4G) yi secmeyi unutmayin. Aboneliginizi iptal etmek icin 3G yazip 2200 e gonderebilirsiniz. B002

Oyla:

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Vodafone hat takılı uygulamasindan baktım telefonun 4.5 g desteklemiyor dedi wifinin hattını taktım Turkcell destekliyor ekranın sağ köşesinde 4g çıkıyor ayarlarda da LTE oncelikli

4.5G aboneliginiz zaten bulunmaktadir. Cihaziniz ve sim kartiniz 4.5G uyumludur. Essiz internet deneyimi icin telefonunuzun sebeke ayarlarindan 4.5G (LTE, 4G) yi secmeyi unutmayin. Aboneliginizi iptal etmek icin 3G yazip 2200 e gonderebilirsiniz. B002
Wodafone da bizim telefonlar kayıtlı değil bu yüzden desteklemiyor olarak gözüküyor.

Mustafa Kemal Atatürk

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

nksakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Arkadaşlar merhaba
Telefonu aldığım kişi bana şöyle dedi
Mi Çift hatlı cihazlarda simkart yuvasının biri LTE diğeri 3g dedi.
Simkartın yerini değiştirin bence düzelir büyük ihtimalle

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Cihaz 4.5G destekliyor ise operatör desteklemiyor dese dahi Simkartinizda ve Hattinizda 4G özelliği açıksa 4.5G hızından ve VoLTE hizmetinden faydalanırsınız.

Tek sıkıntı Vodafone'un Yanımda uygulamasında hediye internet vb hizmeti vermek için şart koştuğu 4.5G uyumlu cihaz gibi durumlarda yaşarsınız ki bu durum aslında Vodafone'un 1 günde çözebileceği ama Xiaomi henüz ülkemize yeni girdiği için üzerinde fazla durulmayan bir durum.

MI Shopların açılışı ile resmi distribütör olan Evofone ve GSM Operatörleri gerekli yazılımsal güncellemeleri önümüzdeki aylarda yapacaklardır.

Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Arkadaşlar merhaba
Telefonu aldığım kişi bana şöyle dedi
Mi Çift hatlı cihazlarda simkart yuvasının biri LTE diğeri 3g dedi.
Simkartın yerini değiştirin bence düzelir büyük ihtimalle

Hocam yanlış bilgi o bazı telefonlarda geçerli bu konudada tartışmıştık mi 6 da çift slotta 4G yi destekliyor.

Oyla:
Üst Alt