- Adım
- Ertuğrul
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 12
Telefonum rootluYoksa root gerekli
Telefonum rootluYoksa root gerekli
Franco Kernel Manager ile pil sağlığını görebilirsiniz. Modlu güvenlik uygulaması da bu konuda işinize yarar. Döngü özelliği ise bir çok cihazda yok veya doğru değil.Telefonum rootlu
Modlu güvenlik olarak kashi nin yaptığı var sağlıktan ziyade döngüyü öğrenmek istiyorum sizin ekran görüntünüzdeki gibiFranco Kernel Manager ile pil sağlığını görebilirsiniz. Modlu güvenlik uygulaması da bu konuda işinize yarar. Döngü özelliği ise bir çok cihazda yok veya doğru değil.
O batarya teknolojisi kaynaklı bir şey farklı bir batarya kullanan cihaz şu anda göremeyebilirsiniz.Modlu güvenlik olarak kashi nin yaptığı var sağlıktan ziyade döngüyü öğrenmek istiyorum sizin ekran görüntünüzdeki gibi
gerek yok pil dongusunu ben aida64 ile gorebiliyorumYoksa root gerekli
Evet ona da eklenmiş şimdi baktım ne kadar doğru bilmiyorum ama değer Güvenlik uygulaması ile tutarlı görünüyor. Doktor35 sizde bir kontrol edin indirip.gerek yok pil dongusunu ben aida64 ile gorebiliyorum
Kontrol ettim de burda yazmıyorEvet ona da eklenmiş şimdi baktım ne kadar doğru bilmiyorum ama değer Güvenlik uygulaması ile tutarlı görünüyor. Doktor35 sizde bir kontrol edin indirip.
Muhtemelen sizinki eski nesil bir cihaz olduğu için veya Android sürümü nedeniyle göstermiyor. Eski cihazlarda bu çok zor doğrusu Xiaomi kullanıcıdan gizlemeye çalışıyor çünkü. Ancak bir önceki mesajda dediğim yol ile sağlık durumunu öğrenebilirsiniz.Kontrol ettim de burda yazmıyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Modül aracılığıyla o ekranı açtım modlu güvenlik uygulamasıyla fakat yanlış gösteriyor yapacak bişey yok. Pek de eski sayılmaz miui14-android 13. SağolasınMuhtemelen sizinki eski nesil bir cihaz olduğu için veya Android sürümü nedeniyle göstermiyor. Eski cihazlarda bu çok zor doğrusu Xiaomi kullanıcıdan gizlemeye çalışıyor çünkü. Ancak bir önceki mesajda dediğim yol ile sağlık durumunu öğrenebilirsiniz.