41,600 mAh'lık batarya

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Artık sanırım akıllı telefonların ve diğer mobil cihazların klasik  sorunlarından bahsetmemize gerek yok. Bazı firmalar bu duruma çözüm üretebilmek için çalışmalarını sürdürürken, bazı firmalar da bu sorun için alternatif yollar aramaya devam ediyor. Taşınabilir bataryalar ise bu soruna en iyi çözümlerden birisi olarak kabul ediliyor. Son olarak ortaya çıkan 41,600 mAh'lık   ise durumu farklı boyutlara getiriyor.
[font=Arial, Tahoma, Times, serif]LUXA2 P-MEGA isimli bu taşınabilir batarya, birden fazla mobil cihaz kullananlar, telefonlarını devamlı olarak şarj edemeyenler için tasarlanmış. Aslına bakarsanız her ne kadar taşınabilir denilse de boyutları dolayısıyla böyle bir cihazı cebinizde taşımanız pek mümkün olmayacak. Belki çanta ya da poşet tarzı şeylerle LUXA2 P-MEGA isimli cihazı yanınızda taşıyabilirsiniz.
[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Aynı anda tam 6 mobil cihazı birden   edebilme kapasitesi bulunan bu cihazın üç slotu 5V 2A şarj adaptörü görevi görürken, diğer üçü ise 5V 1A şarj adaptörü görevi görüyor. Cihazın şu an Amazon üzerinden 130 dolar civarında satışta olduğunu belirtelim.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Cvp: 41,600 mAh'lık batarya

Şu değerler de birde batarya üretilen teknoloji baştan yapılsa ne güzel olacak

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Cvp: 41,600 mAh'lık batarya

Bu haberi bir sitede gördüğümde çok gülmüştüm yakında araba aküsü taşıyacağız yanımızda.. :)

Muharrem hocam teşekkür ederim paylaşımız için..

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
RE:

Bu cihaz sürekli sahada ekip olarak çalışanların işine yarayabilir, diğer kullanıcılar için gereksiz olur. Teşekkürler paylaşım için.

Üst Alt