Sohbet 4000 Tl'ye kasa önerisi

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Olsun. Bütçe dahilinde intel ve nvidia bazlı ürünler önerirdim yinede...

Millet sağda solda yayınlanan performans testlerine aldanıp, amd pc topluyor. Bilmeden PC'ye yüklenince işlemciyi kavuruyor. Yanı kullanıcı işlemciyi nasıl kavurduğunun farkında bile olmuyor.

Tabi tecrübe edindikten sonra amd almanın hata olduğunu anlıyor ama iş işten geçmiş oluyor.

Herneyse... ne söylesem boş olur. Herkes hayatında öyle yada böyle bir tecrübe yaşayacak.

4000 tl ye değilde, 5000 - 6000 tl'ye ikinci el 10 numara intel/nvidia madaüstü pc'ler var, sahibinden gibi yerlerde.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Muradovs hocama kesinlikle katılıyorum. Gönül isterdi ki bütçe bol olsun Intel'li Nvidia'lı canavar sistemler toplayalım. Fakat bütçe yok. Bu bütçeyle de AMD'ye yönelmek zorunda millet. Yapacak bir şey yok. 4000 liraya hangi Intel işlemciyi koyabiliriz i3 mü ? :D
Ryzen 5 1600'lü sistem topladım arkadaşıma 14 nm'lik model senelerdir sorunsuz kullanıyor. Kendime de ryzen 5 3600x işlemcili sistem topladım canavar gibi çalışıyor. 2.000.2.500 liralık Intellere kafa tutuyor açıkçası.
Son olarak AMD babamın firması değil fanı da değilim. Kronik sorunlu ürünleri her ne kadar olsa da son yıllarda güzel işler çıkartıyor. Teknoloji şans işidir.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Muradovs hocama kesinlikle katılıyorum. Gönül isterdi ki bütçe bol olsun Intel'li Nvidia'lı canavar sistemler toplayalım. Fakat bütçe yok. Bu bütçeyle de AMD'ye yönelmek zorunda millet. Yapacak bir şey yok. 4000 liraya hangi Intel işlemciyi koyabiliriz i3 mü ? :D
Ryzen 5 1600'lü sistem topladım arkadaşıma 14 nm'lik model senelerdir sorunsuz kullanıyor. Kendime de ryzen 5 3600x işlemcili sistem topladım canavar gibi çalışıyor. 2.000.2.500 liralık Intellere kafa tutuyor açıkçası.
Son olarak AMD babamın firması değil fanı da değilim. Kronik sorunlu ürünleri her ne kadar olsa da son yıllarda güzel işler çıkartıyor. Teknoloji şans işidir.
Aynen öyle bende intelciyim ama amd'nin 2 katı fiyat olarak işlemcisi. AMD ler eskiden sorunluydu ama son yıllarda düzeltti kendini. Her şey para para para :D

Üst Alt