4.5G Sorunu

By_MEM0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Redmi note 3
Konular
2
Merhaba arkadaşlar.Xiaomi redmi note 3 kullaniyorum. 4g muhabbetine bakalım dedik fakat telefon 4gye bağlanmıyor. tdd versiyon sanırım bendeki yazılımla değişebileceği söylenmiş tdd ve fdd sadece yazılımla degistirilebilirmi yoksa patladikmi teşekkürler

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Hocam onu araştırmak lazım birde hemen karamsar olmayın belki ayarlarda sıkıntı vardır

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onur2x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi5
Konular
4
Bende Redmi note 3 ve vodafone de 4g gormüyor mobil ağlardan bak öncelikle avea ve turkcell de 4g var daha senin oradaki şebekeye 4g gelmemiş olabilir

onur2x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi5
Konular
4
Bu arada için rahat olsun 2 nci hattım avea ve 4g gelip gidiyor sanırım tam randumanlı çalışmıyor şuan yani 4g yazısını gördüm biraz önce

By_MEM0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Redmi note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon 4gde evet her tarafta olmadığını söylediler İstanbul Ümraniye deyim bulgurlu taraflarinda belkide bundan kaynaklı olabilir Teşekkürler arkadaşlar. Birde telefonun modem bilgilerine nasıl ulaşabilirim ? yani fddmi tddmi bu ikiside farklı frekanslarda yayın yapıyorlar sanırım.Telefon sadece yazılımsal olarak kisitliysa problem yok ama donanımsal olarak bir eksiklik varsa kullanamiycaz sanırım buna bakabilcegim program varmıdır teşekkürler

Üst Alt