Yardım 4.5g hız problemi yardım

Yargıç_84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Latif
Cihazım
note 8 pro 128g
Konular
1
Note 8 pro vodafone dowload hızım 3 mbps civarı upload 21 mbps civarı.vodafone müşteri hizmetlerini aradım internet ayarlarını sldik baştan yaptık hız yükselmedi.bizden kaynaklı bir sorun yok dediler, başka cihazda denememi önerdiler.bende de eski telefonum olan samsung A7 2017 ye hattımı takıp test yaptım.sonuç 38 mbps download hızı.anladımki xiaomi de bir problem var ama ne? Bana yardımcı olun lütfen!

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Note 8 pro vodafone dowload hızım 3 mbps civarı upload 21 mbps civarı.vodafone müşteri hizmetlerini aradım internet ayarlarını sldik baştan yaptık hız yükselmedi.bizden kaynaklı bir sorun yok dediler, başka cihazda denememi önerdiler.bende de eski telefonum olan samsung A7 2017 ye hattımı takıp test yaptım.sonuç 38 mbps download hızı.anladımki xiaomi de bir problem var ama ne? Bana yardımcı olun lütfen!
Olabilir bendede var o sorun 1 aydır. Oncesınde yoktu ama. Imeı repaır ıslemı var mı cıhazında. Suan normal mesela. Sorununda vodafone da olduğunu düşünüyorum. Uc şekilde de testler yaptım orjınal halı cıft sım ve tek sım ımeı repaır ile

Sorun ımeı ıslemınde olsa turkcell kullandım 1 ay sonra vodafone döndüm hızın dustu direk. Büyük ıhtımal vodafone kaynaklı telefondan yada ımeı ıslemınden kaynaklı olma ıhtımalı düşük bence

Dıp. Ara sıra network sıgnal guru ılede kontrol edıyorum değerleri cekım ıyı olmasına rağmen cok dusuk kalabılıyo

Son düzenleme:
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

İmei repair ( imei atılma/çakma/plaka atma/çakma vs) varsa ondan kaynaklı olabilir.

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Güvenlik uygulamasında Ağı test edip sonucu yazar mısın

Oyla:

Yargıç_84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Latif
Cihazım
note 8 pro 128g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı migrostan aldım xiaomi türkiye garantili

Oyla:

Yargıç_84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Latif
Cihazım
note 8 pro 128g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Test yaptım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung cihazda hız düşmüyor hiç ama.birde yaşadığım bir sorunda vodafone müşteri hizmetlerini aradığımda menülerde tuşlama yapmam gerektiğinde bastığım hiç bir tuşu vodafone müşteri hizmetleri algılamıyo.tuşlama yapmadınız diyip duruyor

Birde şu var.sim durumunda 4g yazıyor 4.5 g yazmıyor.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Test yaptım.

Samsung cihazda hız düşmüyor hiç ama.birde yaşadığım bir sorunda vodafone müşteri hizmetlerini aradığımda menülerde tuşlama yapmam gerektiğinde bastığım hiç bir tuşu vodafone müşteri hizmetleri algılamıyo.tuşlama yapmadınız diyip duruyor

Birde şu var.sim durumunda 4g yazıyor 4.5 g yazmıyor.
Bazı seylerın kalitesi buralarda cıkıyor. Xıaomı ucuz oldugu icin band sayısı az. Kullanılan modemin kalitesi düşük olabilir samsungdan. fakat nu operatorun saglıklı bı hızmet sundugu anlamına gelmıyor. Çünkü ben 1 ay turkcellde kalarak tekrar vodafone döndüm. Sızın yaptığınız gıbı MH yı bende aradım aynı seylerı banada yaptılar telefonu acıp kapatın ınternete gıremezsenız dedıler. Sız belkı test yapmıyo olabılırsınız ama ben hat degıstırmesem bile ara sıra test yaparım.

Gözlemım budur bu konuda :)

Oyla:

Yargıç_84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Latif
Cihazım
note 8 pro 128g
Konular
1