redmi 2 kullanıyorum gayette memnunum yalnız 4,5 G desteklemiyormuş 4,5 G destekleyen xiaomi hangisi ona göre cihazımı değiştirmek istiyorum. artık başka marka kullanmak istemiyorum.
bende öyle düşünüyorum ama yinede emin olamadım ağlarda LTE-3G-2G seçenekleri mevcutHocam operatörlerin ihmalkârlığı..
Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resmi olarak henüz yok ki Türkiye de. Belli kişiler satıyor, satıcınız kim, alırken pasaport kayıtlı söyledi mi? Belki satıcınız imei atmıştır. Bunları araştırmadınız mı?Hocam Türkiye garantili telefon
Hocam bizim SEMERS'ten almış.Resmi olarak henüz yok ki Türkiye de. Belli kişiler satıyor, satıcınız kim, alırken pasaport kayıtlı söyledi mi? Belki satıcınız imei atmıştır. Bunları araştırmadınız mı?
Resmi olarak henüz yok ki Türkiye de. Belli kişiler satıyor, satıcınız kim, alırken pasaport kayıtlı söyledi mi? Belki satıcınız imei atmıştır. Bunları araştırmadınız mı?
Anladım. O zaman 4g'e geçiş yapınca tekrar kontrol edersiniz artıkHocam imei kontrol ettim Delta garantili cihaz fatura kutu ve telefondaki imei aynı
Tamam o zamanHocam bizim SEMERS'ten almış.
Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar,
Yeni bir konu oluşturmadan sorumu buradan sormak istedim.
N11 sitesinin Semers adlı satıcısından almış olduğum Xiaomi mi4 4G başlıklı telefonum Türkiye'deki 4.5G yi destekleyecek mi?
Vodafone abonesiyim ve az önce kısa mesaj yoluyla yapmış olduğum sorgulamada telefonunuz 4.5G yi desteklemiyor cevabı aldım.
Bilgili arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Ben bu telefonu sırf 4.5G yi destekleyecek diye aldım