Tavsiye 4.000₺ Bütçe İle Hangi Telefon

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0

O model de benim aklımdaydı ama hem arayüz hem de ROM meselesi nedeniyle uzak durdum.
Xiaomi'den de yüzümüz gülmeyecek galiba.
Redmi Note 10 geliyormuş yakında, tabi onu beklersem kesin onu da alamam bu fiyat artışıyla.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Birincisi androidde en üst seviye pixel cihazlardır.Diğerleri yanında muadil seviye kalir. :)
Bahsettiğim kronik sorun ghost touch.7 serisinde mevcuttu.Arkadaşınızda olmamış olması normal,herkesde olsa firma piyasadan silinir.Benim söylemek istediğim herkes bildiğini değil, duyduğunu söylüyor ve yanlış yönlendirme yapıyor.

Siz ne kadar kullandınız peki oneplus'ı ? Hayaler dokunma sorunu yeni sürümlerde çözüldü. Yabancı sitelerde bununla alakalı birçok şey gördüm. Cihazlardaki panellerin hepsi aynı mı bakmak lazım bu sorun hangi panellerde yaşanıyor diye. Yeni sürümlerde yok bu sorun ama o sürümlerin ne kadarı Türkiye'ye gelmiştir onu bilmiyorum ama oneplus 7-8 kullanan 2-3 arkadaşım var herhangi bir sıkıntı yaşamadılar. Pixel ve oneplus hemen hemen aynı sayılır ben aralarında gözle görülür performans farkı olduğunu sanmıyorum. Pixel kullanan birisi güncellemeleri en önce alır bence tek artısı bu. Oneplus ilginç bir şekilde Türkiye garantili olarak satılıyor hepsiburada.com'da görmüştüm. Garanti türü ithalatçı gibi değilse bence alınır ama fiyat olarak baya baya pahalı oneplus 8 pro 8000₺'nin üstünde satılıyordu hepsiburada.com'da.

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Android muazzam özgürlükçü ve bir kadar da riskli ama şuan bireysel düşüncem özgürlüğü seviyorum ( android ) yok ben risk taşıyan bir bireysel veya kuramsal neyse artık değilim diyorsan kesinlikle iphone ( eski iphone kullanıcısıyım+jailbreak ) farklı sistem

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
O model de benim aklımdaydı ama hem arayüz hem de ROM meselesi nedeniyle uzak durdum.
Xiaomi'den de yüzümüz gülmeyecek galiba.
Redmi Note 10 geliyormuş yakında, tabi onu beklersem kesin onu da alamam bu fiyat artışıyla.

Sürekli rom değiştireceksiniz Samsung uygun değil evet ama diğer her konuda beğendim arayüzde epey hoşuma gitti akıcı.

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0
Sürekli rom değiştireceksiniz Samsung uygun değil evet ama diğer her konuda beğendim arayüzde epey hoşuma gitti akıcı.

Açıkçası sürekli değiştirmem de, destek bitti mi ROM ile devam etmek isterim.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Dostum oyun oynamıyorsan ve kamera önemliyse direk Iphone zaten. O paralar Xiaomi'ye haram :D Daha Wifi veri akışı kopması sorununu çözemediler kaç yıldır :D

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0
Dostum oyun oynamıyorsan ve kamera önemliyse direk Iphone zaten. O paralar Xiaomi'ye haram :D Daha Wifi veri akışı kopması sorununu çözemediler kaç yıldır :D

Oyun oynamıyorum ama sıfır Apple'da epey para hocam.
İkinci el alsam ne zaman eskir onu da bilmiyorum açıkçası.
Bir de IOS'u pek sevdiğim söylenemez. :D

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
9t pro kullaniyorum ama oneplus nord a gecerdim .

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Oyun oynamıyorum ama sıfır Apple'da epey para hocam.
İkinci el alsam ne zaman eskir onu da bilmiyorum açıkçası.
Bir de IOS'u pek sevdiğim söylenemez. :D
Pahalı ama 2. El piyasası çok değerli hocam.

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Aynen öyle ama iPhone benim işimi görmüyor maalesef ayrıca iPhone için 11 ve x max gibi modeller almak lazım onlara da güç yetmez

Üst Alt