Yardım 3Gb ram olduğu halde uygulamalar niye arkada kapanıyor?

Yunus_emre233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
A2 Lite
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
A2 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Şimdi oyunun ortasında mesaj geliyor ve cevap yazmak için oyunu arkaya attığımda sonra geri girdiğimde oyun baştan yükleniyor 1gb ramli eski 5s cihazımda bile çok olmuyordu bu sorun ayarlardan yapabileceğim birşey varmı?

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Pil tasarrufundan kısıtlama yok seçeneğini seçin hocam, ben böyle kullanıyorum.. Sıkıntı yaşamıyorum söylediğiniz konuda.
Hocam bu arada sizdeki miui android one değil :)

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Android sistemi hiçbir zaman için ramin tamamını kullanmıyor ki zaten. Yani işletim sistemiyle alakalı bir durum bu. Kendi uygun bulduğu kadarlık bir kısmını ayırıyor ve kalanıyla uygulamaları çalıştırıyor. Zaten böyle yapmadığı zamanda da performans kaybına neden oluyor telefonda. O anlık kasmalar donma takılma olayları da kısmen ramin dolu olmasıyla arka planda açık olan uygulamalarla ilgili oluyor. Ne kadar boş yeriniz olursa o kadar iyi aslında. Sistemin akıcılığını sağlamış oluyor.

Oyla:

Yunus_emre233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
A2 Lite
Konular
4
Android sistemi hiçbir zaman için ramin tamamını kullanmıyor ki zaten. Yani işletim sistemiyle alakalı bir durum bu. Kendi uygun bulduğu kadarlık bir kısmını ayırıyor ve kalanıyla uygulamaları çalıştırıyor. Zaten böyle yapmadığı zamanda da performans kaybına neden oluyor telefonda. O anlık kasmalar donma takılma olayları da kısmen ramin dolu olmasıyla arka planda açık olan uygulamalarla ilgili oluyor. Ne kadar boş yeriniz olursa o kadar iyi aslında. Sistemin akıcılığını sağlamış oluyor.
Ben oynumu 2 saat arkaya atmıyorum wp ye geçip mesaj atıyorum 5-10sn almıyor geri geçiyorum ve uygulama baştan açılıyor ve bu sorun android 8 deyken hiç olmuyodu oyunu arkaya atıp instagrama giriyordum wp ye giriyordum oyun kapanmıyordu ve performans kaybı da yoktu

Oyla:
Üst Alt