Soru 3800 tlye kadar hangi cihazı alabilirim ?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Bence lite modellerden uzak durulması gerekiyor. Bu benin görüşüm ve niye böyle düşündüğümü bir çok kişi anlamıştır. Yine de kısaca söyleyeyim, Xiaomi lite modellerde çok dandik yazılım ve donanım desteği kullanıyor. Örnek: Mi 8 Lite.
Hocam yanılıyorsunuz çünkü mi note 10 lite ile mi note 10 ve note 10 pro arasında sadece kamera farklılıkları var donanım malzeme ekran vs birebir aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi note 10 lite dikkatimi çekti sizce alınabilir bi cihaz mı
Ben kullanıyorum hocam gayet memnunum ve fiyatını da hak ediyor bence

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Hocam yanılıyorsunuz çünkü mi note 10 lite ile mi note 10 ve note 10 pro arasında sadece kamera farklılıkları var donanım malzeme ekran vs birebir aynı

Mi Note serisi hakkında pek bilgim yok dediğiniz doğru olabilir ama düz Mi olanlar için düşüncem hala geçerli.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Mi Note serisi hakkında pek bilgim yok dediğiniz doğru olabilir ama düz Mi olanlar için düşüncem hala geçerli.
Mi 8 serisinde vs dediklerinizde haklısınız hocam da dediğim gibi note 10 serisinde öyle bir durum yok

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8

ekran koruyucu kullanıyomusun varsa nasıl duruyor curved ekranda bide fiyatı düşer mi ki 3600 şuan

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
bencede biraz beklemen gerektiğini düşünüyorum fiyatlar uçuk. ayrıca mi note 10 serisindense, mi9t pro yada mi9 pro daha mantıklı olur. çünkü note 10 da kamera ne kadar güzel olursa olsun işlemci orta seviye olduğu için çok uzun yıllar kullanamayacaksınız.

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
bencede biraz beklemen gerektiğini düşünüyorum fiyatlar uçuk. ayrıca mi note 10 serisindense, mi9t pro yada mi9 pro daha mantıklı olur. çünkü note 10 da kamera ne kadar güzel olursa olsun işlemci orta seviye olduğu için çok uzun yıllar kullanamayacaksınız.
daha önce 9t pro kullanıyodum bilmiyorm 7 plusla mı devam etsem alsam mı acaba note 10 lite ı

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Hocam mi9 t pro normal fiyat önceden ne kadardı ve szce fiyatlar düşermi.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
ekran koruyucu kullanıyomusun varsa nasıl duruyor curved ekranda bide fiyatı düşer mi ki 3600 şuan
Nano ekran koruyucu kullanıyorum hocam zorenin olması lazım gayet güzel oturdu. Onun dışında fiyatı bence düşmez çünkü yurtdışı fiyatı 400 dolar mı ne bölgesel fiyatlandırma yapıp normal hesaplanan değerden daha uygun bir fiyata girdi. Ama düşedebilir tabi Türkiye'de hiçbir şey belirli değil

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
Nano ekran koruyucu kullanıyorum hocam zorenin olması lazım gayet güzel oturdu. Onun dışında fiyatı bence düşmez çünkü yurtdışı fiyatı 400 dolar mı ne bölgesel fiyatlandırma yapıp normal hesaplanan değerden daha uygun bir fiyata girdi. Ama düşedebilir tabi Türkiye'de hiçbir şey belirli değil
Valla şuanki piyasa çok kafa karıştırıyor

Üst Alt