Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
msi cx62 6qd gta 5 rahat oynatıyor 3dsmax da çok uzun sürelerde render aldım fazladan soğutucuları olduğu için fazla ısınmıyor fiyatına göre çok iyi ben aldığımda 2700e almıştım 3.500 civarlarında var şuan sanırım
2. El temiz olan ilanlar var bakabilrsin kafana yatarsa alırsın.Bence lenovo msi kadar kaliteli olamaz render alırken laptoplar aşırı ısınıyor yanma ihtimalleri var dediğim nodelde öyle bir derdin olmayacaktır
2. El temiz olan ilanlar var bakabilrsin kafana yatarsa alırsın.Bence lenovo msi kadar kaliteli olamaz render alırken laptoplar aşırı ısınıyor yanma ihtimalleri var dediğim nodelde öyle bir derdin olmayacaktır
7 yıldır lenovo kulkanıcısıyım
Yaklaşık 2 yıldır da önerdiğim bilgisayarı kullanan 3-4 kişi ile yakın ilişki halindeyim ısınma durumundan sıkıtıntı çeken hiç kimse olmadı.
Msi lenovo dan daha kaliteli olabilir belki ama fiyatlarıda ona göre şekilleniyor ne kadar ekmek o kadar köfte ilişkisi.
Ayrıcı yanma olayı gibi birşeyden bahsetmişsin, bilgisayarlar ve işlemciler tasarlanırken gerekli termal sınırlar belirlenerek tasarlanıyor. İşlemciler belirli bir sıcaklık düzeyinin üzerine çıktığında kendini frekans olarak frenliyor bunun da yetmediği durumlarda kendini kapatıyor. Yani yanma gibi bir olay yok.
Belirttiğim ideapad 330 modeli de günümüz ısıl verim gereksinimlerini karşılıyor ısınma sorunu olmadığını kullanan kişilerden teyit ettim, siz de edebilirsiniz.
Hocam aslında o kadar uzun render alacağımı düşünmüyorum ben severim video montaj falan kendimi geliştirmek amacıyla böyle ufak tefek işler için.3dsmax gibi bir olayım yok sadece premiere bazen cs6.Dediginiz laptopa baktım 3500 lerde 2. el bulunuyor ama dediğim gibi nakit vermem mümkün gözükmüyor şu anda.Superkahrmn hocamın önerdiği laptop hoşuma gitti açıkçası.
Yaklaşık 2 yıldır da önerdiğim bilgisayarı kullanan 3-4 kişi ile yakın ilişki halindeyim ısınma durumundan sıkıtıntı çeken hiç kimse olmadı.
Msi lenovo dan daha kaliteli olabilir belki ama fiyatlarıda ona göre şekilleniyor ne kadar ekmek o kadar köfte ilişkisi.
Ayrıcı yanma olayı gibi birşeyden bahsetmişsin, bilgisayarlar ve işlemciler tasarlanırken gerekli termal sınırlar belirlenerek tasarlanıyor. İşlemciler belirli bir sıcaklık düzeyinin üzerine çıktığında kendini frekans olarak frenliyor bunun da yetmediği durumlarda kendini kapatıyor. Yani yanma gibi bir olay yok.
Belirttiğim ideapad 330 modeli de günümüz ısıl verim gereksinimlerini karşılıyor ısınma sorunu olmadığını kullanan kişilerden teyit ettim, siz de edebilirsiniz.
Hocam aslında o kadar uzun render alacağımı düşünmüyorum ben severim video montaj falan kendimi geliştirmek amacıyla böyle ufak tefek işler için.3dsmax gibi bir olayım yok sadece premiere bazen cs6.Dediginiz laptopa baktım 3500 lerde 2. el bulunuyor ama dediğim gibi nakit vermem mümkün gözükmüyor şu anda.Superkahrmn hocamın önerdiği laptop hoşuma gitti açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam peki Gta5te sıkıntı yaşatır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de hocam iksi aynı olmasına rağmen fiuatlar neden farklı?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cihazı kullanan arkadaşlar sorunsuz oynuyorlar tabi ki en yüksek ayarlarda olmuyor ancak orta-yüksek ayarlarda sorunsuz akışkan bir oyun deneyimi alırsınız (nasıl bir performans verdiğine fikir edinmek açısından Xiaomi nin, Mi notebook pro ile özellikleri aynı sayılır. (
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
) videoyu izleyebilirsiniz.
Fiyatların çok değişken olmasının nedeni satıcı farkı sayfada biraz altta inerek pahalı olan modeli hepsiburadanın sattığını
Daha ucuz olanı farklı birinin sattığını görebilirsiniz.
N11 üzerinden de almak isterseniz aynı ürün burada da mevcut
Lenovo IdeaPad 330 İ5-8250U 8Gb 1Tb 2Gb 15.6" Notebook 81DE0081TX 4.155,00 TL yerine 3.529,99 TL
Özellikler aynı
Garanti lenovo Türkiye tarafından olduğu için satıcı faktörünün çok önemli olduğunu düşünmüyorum. İçinize sinen yorumları güzel satıcıları tercih etmeniz daha iyi olur.
Attığım cihazların freedos olduğunu unutmayın işletim sistemini sizin yüklemeniz gerek bu gayet basit ve sorunsuz bir işlemdir. Fiyatın uygun olma nedenleri arasında bu da vardır.