- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 129
Ben şanssız olduğum için tam tersini düşünüyorum hocamBende bendegarantiye giden para çöpe giden para bu konuda
![]()
Ben şanssız olduğum için tam tersini düşünüyorum hocamBende bendegarantiye giden para çöpe giden para bu konuda
![]()
Işin bu boyutu kesinlikle önemli.. Haklısınız hocam.. Aslında bakarsanız tepkimiz garantiden ziyade vergilere.Ben şanssız olduğum için tam tersini düşünüyorum hocam4 aylıkken ghost çıktı ve kamera tozlandi . ücretsiz değişim sağlandı . garantiye fazladan 300tl verdim , garantisiz olsaydı 600-700 tutardı . Eşimin telefonu kullanıcı hatasından dolayı şarj soketi anakart yaktı . Ücretsiz anakart şarj soketi değişimi oldu . garantisiz olsaydı çöptü. Atardık kenara yenisini alıp tonla para verirdik. O yüzden ben garantiye önem verıyorum dediğim gibi şanssız olduğum içinde herseferinde kazanıyorum
![]()
Evet yurtiçi oldu efendimNote 10 Lite diyorum şahsen. Gerçi genelde yurtdışı kullanımım olduğu için bu anket ise yurtiçi cihazlara dayalı olmuş.
Efendim bu yazdıklarım Türkiye garantili tabi.lakin dediniz sumu 4000e Türkiye garantili alacamda o 4000e ithal veya farklı yolla ülkeye gelen amiral gemi telefondan alırım ddemek istiyorsunuz sanirimMehmetEfe33, Bu liste garantili cihaz listesi mi ?
Öyleyse ben katılmayacağım ankete çünkü bu rakamlara amiral gemisi alacakken filikaya/kayığa binmem ...
Evet metin kardeşim Türkiye garantiliSamsung yurt dışı, kayıtlı satılıyor mugarantili bence bu liste.
Ben şanssız olduğum için tam tersini düşünüyorum hocam4 aylıkken ghost çıktı ve kamera tozlandi . ücretsiz değişim sağlandı . garantiye fazladan 300tl verdim , garantisiz olsaydı 600-700 tutardı . Eşimin telefonu kullanıcı hatasından dolayı şarj soketi anakart yaktı . Ücretsiz anakart şarj soketi değişimi oldu . garantisiz olsaydı çöptü. Atardık kenara yenisini alıp tonla para verirdik. O yüzden ben garantiye önem verıyorum dediğim gibi şanssız olduğum içinde herseferinde kazanıyorum
![]()
Ben güvenemiyorum ya reisim Türkiye'den başka bı garantiye veya kacagaMehmetEfe33, Aynen öyle demek istedim mesela 4200 TL ye 10T pro veta f2 pro gibi...
MehmetEfe33, Tercih sizin ayrıca kaçak yerine yurtdışı diyelim tıpkı zam yerine güncelleme, Suriyeli yerine yabancı uyru
Evet tşk ler kardeşim ama en azından oylama yapmadiysan ankette bı kararın varsa genede bı el atarsan memnun kalırım sevgilerle:/MehmetEfe33, Tercih sizin ayrıca kaçak yerine yurtdışı diyelim tıpkı zam yerine güncelleme, Suriyeli yerine yabancı uyruklu dediğimiz gibi...
Tepkiyi seçimlerde göstermek gerek diye düşünüyorumIşin bu boyutu kesinlikle önemli.. Haklısınız hocam.. Aslında bakarsanız tepkimiz garantiden ziyade vergilere.![]()