Soru 33watt lık telefona 67watt kullanmak

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Başka bir marka kullanmam sorun etmez değil mi? Xioaminin kendi sayfasında adaptör varmış galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi Note 9 pro şarj aleti ile şarja 18ken taktım şuanda 99 1 saat falan oldu çok hızlı dolmamış mı?
Zaten kendi 33w şarj aleti de ortalama bir saatte doldurur yani pek fark etmez. Siz bence eski şarjı kullanın daha iyi. 67w olarak size verdikleri sahte olanı da evde varsa eski telefon onda kullanın. Açıkçası 120w ve sonrasını destekleyen telefonlar fark ediyor. Yani 67w da alsanız 1 saatte dolar telefonunuz. Note 11 pro 67w destekleriyle 40 dakikada doluyor. Değmez yani. 15dk için. 120w olanlar 20dk falan sürüyor.

Lelouchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Zaten kendi 33w şarj aleti de ortalama bir saatte doldurur yani pek fark etmez. Siz bence eski şarjı kullanın daha iyi. 67w olarak size verdikleri sahte olanı da evde varsa eski telefon onda kullanın. Açıkçası 120w ve sonrasını destekleyen telefonlar fark ediyor. Yani 67w da alsanız 1 saatte dolar telefonunuz. Note 11 pro 67w destekleriyle 40 dakikada doluyor. Değmez yani. 15dk için. 120w olanlar 20dk falan sürüyor.
Teşekkür ederim.

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Kabloyu adaptöre yakinlastirdikca ses azalıyor elimi çekince gene artıyor ses baya rahatsız edici sahte galiba. Redmi Note 8de denedim dediğiniz ilerlemeyi sadece hızlı şarj yazdı artma olmadi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link atabilir misiniz bulamadım.

catsnovel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5g vs 11se
Konular
10
Hızlı şarjın orjinalinden bile ben fayda görmedim, bana göre en iyisi hala standart şarj cihazları.

Melankolik13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco f3 - poco
Konular
1
orjinal sarj aleti baya pahali yurt disi telefinlard abu sorun var yan sanayi sarj aletini orjinal diye veriyorlar bu yuzden motorola milestine cihazim sarjda patlamisti en fazla sizinkide patlar yani olucak.max sorun bu :) bir musibet bin nasihatten iyidir sahte aksesuar yuzunden aifir telefon aliyorum hep.

Üst Alt