Soru 33watt lık telefona 67watt kullanmak

Lelouchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Selam arkadaşlar Note 10 pro Kaçak aldım 67watt adaptör gönderildi. Note 11 pro adaptörü galiba bir sorun yaşar mıyım? Prize takınca ses geliyor neyden kaynaklı olabilir?

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Sana verdikleri 67w sahte büyük ihtimalle, 67w hiçbir şekilde ses yapmaz. Telefon şarj olurken mi turbo charged yazar ve mesela 67.56% diyerek o 56 olan kısım süreli artar. O kısın artmıyor ise sahtedir şarj. İstersen 300w aleti tak fark etmez, telefon kendine yetecek kadar çeker.

Lelouchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana verdikleri 67w sahte büyük ihtimalle, 67w hiçbir şekilde ses yapmaz. Telefon şarj olurken mi turbo charged yazar ve mesela 67.56% diyerek o 56 olan kısım süreli artar. O kısın artmıyor ise sahtedir şarj. İstersen 300w aleti tak fark etmez, telefon kendine yetecek kadar çeker.
Problem olur mu benim için orjinal değilse?

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
O sendeki 67w eğer dediğim gibi artmıyor ise kullanma telefonu daha kötü yapar. Orijinal olanı ağır olur fark edersin. Kabloyu taktığın yer böyle sallanmaz sağlam durur. Git bir syrox falan al daha iyi. Eğer Samsung veya benzeri başlık almak istemiyorsan.

Lelouchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sendeki 67w eğer dediğim gibi artmıyor ise kullanma telefonu daha kötü yapar. Orijinal olanı ağır olur fark edersin. Kabloyu taktığın yer böyle sallanmaz sağlam durur. Git bir syrox falan al daha iyi. Eğer Samsung veya benzeri başlık almak istemiyorsan.
Kabloyu adaptöre yakinlastirdikca ses azalıyor elimi çekince gene artıyor ses baya rahatsız edici sahte galiba. Redmi Note 8de denedim dediğiniz ilerlemeyi sadece hızlı şarj yazdı artma olmadi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasada orjinal diye çakma ürünler satıyorlar. Xiaominin resmi sitesinde var ama pahalı oradan bakabilirsiniz.
Link atabilir misiniz bulamadım.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Teşekürler Peki orijinal adaptör bulabilme ihtimalim nedir?
Telefoncularda olan tüm ürünler maalesef sahte. Illa orijinal alacağım derseniz Migros, a101, mediamarkt, vatan vs ye bakın Philips olur Samsung olur alabilirsiniz. Trendyol da bazı satıcılar iyi kalite 67w satıyor 200tl falan onu da alabilirsiniz. Tabi yorumlara bakın.

Lelouchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Telefoncularda olan tüm ürünler maalesef sahte. Illa orijinal alacağım derseniz Migros, a101, mediamarkt, vatan vs ye bakın Philips olur Samsung olur alabilirsiniz. Trendyol da bazı satıcılar iyi kalite 67w satıyor 200tl falan onu da alabilirsiniz. Tabi yorumlara bakın.
Başka bir marka kullanmam sorun etmez değil mi? Xioaminin kendi sayfasında adaptör varmış galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi Note 9 pro şarj aleti ile şarja 18ken taktım şuanda 99 1 saat falan oldu çok hızlı dolmamış mı?

Üst Alt