Merhaba Hocam ben 1 hafta önce falan BL kilidini açmaya karar verdim açtım custom romlar'a baktım en mantıklı global da kalmak dı ama stabil yerine global beta içime sindim onu yükledim üzerine magisk ile rootladım ve forumu takip ederek bazı modüller kurdum Mi 6 telefonuma neyse sıkıntı yoktu şuana kadar
son olarak Gcam kurayım dedim ve baya araştırdım 3 farklı yöntem gibi birşey vardı donanımhaber bu forumda xda da ve daha birçok yerde neyse en son buradaki daha güvenilir ve daha doğrusu güncel bir konu olduğu için buradakini uygulamak istedim. ilk başta
bu linkteki başlığını gördüm sonrada buraya yönlendirmişsin ama oradaki son düzenleme 27 ocak neyse
ilk başta orada denileni yaptım yeni versiyon ve modülü kurdum hazır ayarları uyguladım halen sıkıntı yoktu çalışıyordu ama belki burada daha iyi olur diye yönlendirdiğin bu konudaki modülüde yükledim hatta camera 2 api bile var açılıyor uygulama ama bilmiyorum kalite bakaımından nasıl falan pek bakamadım
Hocam sizden ricam en güncel bilgiyle ne yapmamı önerirsiniz yardım altında konu açacaktım ama buraya yazmak daha mantıklı geldi
hani sıfırdan olsa neleri kurmamı önerirsiniz
Xiaomi Mi 6 128 Gb Ceramic Edition 6 Gb Ram
Mıui 10 Global 9.1.24 Beta Android 8.0 kulanıyorum
Twrp ve magisk en güncel sürümleri yüklü
evet bu durumda ne yapmamı önerirsiniz teşekkürler