Soru 3000 tl'ye kadar tavsiye telefon

brabbit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi MI 5S
Konular
22
O bütçe ve ihtiyacını karşılayan kriterlerde

Oneplus
Oppo
Huawei

Tavsiye ederim.

Hocam geçtiğimiz günlerde Mediamarkt'a RN8 Pro'ya kanlı canlı bakayım diye gittim. Gözüm Oppo'lara takıldı şöyle bir göz gezdirmek istedim. İlginç olan şuydu teşhir ürünlerinin hepsinde ghost screen vardı. Geçici bir şey mi ya da sadece teşhir ürünlerinde mi mevcut bilmiyorum. Ama şaşırttı beni. Bu arada yeni konu açmak yerine buradan ben de danışayım. Benim bütçem de 2000-2200 bandında. Bana ne önerirsiniz Xiaomi önceliğim. Şu an ilk sırada RN8 Pro var aklımda. Rom/Twrp/Root işleriyle uğraşmayı seven biri değilim.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam geçtiğimiz günlerde Mediamarkt'a RN8 Pro'ya kanlı canlı bakayım diye gittim. Gözüm Oppo'lara takıldı şöyle bir göz gezdirmek istedim. İlginç olan şuydu teşhir ürünlerinin hepsinde ghost screen vardı. Geçici bir şey mi ya da sadece teşhir ürünlerinde mi mevcut bilmiyorum. Ama şaşırttı beni. Bu arada yeni konu açmak yerine buradan ben de danışayım. Benim bütçem de 2000-2200 bandında. Bana ne önerirsiniz Xiaomi önceliğim. Şu an ilk sırada RN8 Pro var aklımda. Rom/Twrp/Root işleriyle uğraşmayı seven biri değilim.
Güçlü işlemci ihtiyacınız var mı?

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Malum yolla kayit olan oneplus 7 bulunabilirse 7t.
Oneplus kalitesinin yanına xiaomi yaklaşamaz. Arayüz kusursuz ve ultra akıcı kamera işlemci vs harika premiumluk hisside cabası. 7t nin 90hz avantajıda var
Şu an one plus 7 var 2900 3100 arası malum yolla kayıtlı. Ama daha önce hiç kullanmadım. Mi mix 3 9t pro mi note arasında kaldım. One plusın rom root işleri nasıl ilerliyor bilmiyorum

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Şu an one plus 7 var 2900 3100 arası malum yolla kayıtlı. Ama daha önce hiç kullanmadım. Mi mix 3 9t pro mi note arasında kaldım. One plusın rom root işleri nasıl ilerliyor bilmiyorum

Hocam miui ara yüzüne alıştı iseniz oneplus size sıkıcı gelir, o cihazlara rom/rooot işine gerek yok.

Bu ferrari alıp da adana egzozu taktırmaya benzer hocam...

Stabillik,akıcılık,hız, ne ararsan var cihaz ve yazılımda. Boşuna Android dünyasının Apple/İphone denmiyor yani...

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Piyasada en çok rom OnePlus'a çıkar.Her romun ilk versiyonu ilk deneme sürümleri de dahil.Cogu offical ve stabil çalışır.

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Hocam miui ara yüzüne alıştı iseniz oneplus size sıkıcı gelir, o cihazlara rom/rooot işine gerek yok.

Bu ferrari alıp da adana egzozu taktırmaya benzer hocam...

Stabillik,akıcılık,hız, ne ararsan var cihaz ve yazılımda. Boşuna Android dünyasının Apple/İphone denmiyor yani...
Mi 9t pro'un kamerası mı iyi yoksa one plusın mı

brabbit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi MI 5S
Konular
22
Güçlü işlemci ihtiyacınız var mı?

Hocam iş yerinde telefonla haşır neşir olan biriyim PUBG vs. çok oynuyoruz akıcı olması açısından işlemcinin güçlü olması hoş olacaktır.

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Op 7 veya 7t düşünebilirsin dostum.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam iş yerinde telefonla haşır neşir olan biriyim PUBG vs. çok oynuyoruz akıcı olması açısından işlemcinin güçlü olması hoş olacaktır.
O zaman 8 pro dan başkasını düşünme, cebinde paran kalır üstelik.

Üst Alt