Yardım 30 FPS sorunu

MR11_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
GMD
Konular
1
Benimki orijinal gelen rom, 7günlük unlock dolmasını bekliyorum. Videodakini bilmiyorum
Ben de bugün unlock süresini başlattım, önerdiğin bir rom var mı? V12.08 nasıl mesela?

Mkzl33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Vibe k5
Konular
0
Ben de bugün unlock süresini başlattım, önerdiğin bir rom var mı? V12.08 nasıl mesela?
Valla denemeden bilemem, ama bundan önce redmi 5plus kullandım. Onda pixel Experince ve aosp extended iyiydi.

3miRun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Sweet
Konular
69
Telefonu alalı 1.5 hafta oldu, bugün PUBG'de FPS testi yapayım dedim fakat hangi ayarda oynarsam oynayayım telefon kendini 30 FPS ve 30 Hz'de sabitliyor, GFX Tool bile hiçbir işe yaramıyor, 90 FPS seçeneği çıkıyor GFX ile fakat oyun yine 30 FPS'de sabit kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Pil verilerini temizle filan diyenler vardı onu da yaptım fakat oyuna girerken 90 FPS alıyor, karakter gözükür gözükmez 30'da yine sabitleniyor.
arkadaşım youtube'da aratırsan 90fps cfg'ler mevcut onları kullanabilirsin benim telefonda 40fps den yukarı çıkmıyordu şimdi 60 sabit oynuyorum.

MR11_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
GMD
Konular
1
arkadaşım youtube'da aratırsan 90fps cfg'ler mevcut onları kullanabilirsin benim telefonda 40fps den yukarı çıkmıyordu şimdi 60 sabit oynuyorum.
YouTube'da onları gördüm zaten ama telefonda sorun var ben onu çözmeye çalışıyorum, yoksa bende biliyorum cfg atmayı. Neden 30 FPS'de takılıyor bu alet onu bir türlü anlamadım. Bak mesela seninkisi 40 FPS çalışıyor çünkü PUBG'nin POCO'ya verdiği FPS o kadar ama benimkisi çalışmıyor 40'ta.

3miRun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Sweet
Konular
69
YouTube'da onları gördüm zaten ama telefonda sorun var ben onu çözmeye çalışıyorum, yoksa bende biliyorum cfg atmayı. Neden 30 FPS'de takılıyor bu alet onu bir türlü anlamadım. Bak mesela seninkisi 40 FPS çalışıyor çünkü PUBG'nin POCO'ya verdiği FPS o kadar ama benimkisi çalışmıyor 40'ta.
knk benimki Redmi Note 9 Pro

Üst Alt