Yardım 30 FPS sorunu

MR11_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
GMD
Konular
1
Telefonu alalı 1.5 hafta oldu, bugün PUBG'de FPS testi yapayım dedim fakat hangi ayarda oynarsam oynayayım telefon kendini 30 FPS ve 30 Hz'de sabitliyor, GFX Tool bile hiçbir işe yaramıyor, 90 FPS seçeneği çıkıyor GFX ile fakat oyun yine 30 FPS'de sabit kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Pil verilerini temizle filan diyenler vardı onu da yaptım fakat oyuna girerken 90 FPS alıyor, karakter gözükür gözükmez 30'da yine sabitleniyor.

MR11_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
GMD
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu yardımcı olabilecek bir hayırsever? Herkes bakıp geçiyor.

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Oyunu silip tekrar kurmayi denediniz mi ? 30 fps olması ilginç biraz ve gfx tool gibi programlar kullanmananizi tavsiye ederim . Fps kontrol ettiğiniz yer xiaominin uygulaması mi aceba ? Yoksa farkli bir uygulamadan ki bakiyorsunuz ?

MR11_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
GMD
Konular
1
Oyunu silip tekrar kurmayi denediniz mi ? 30 fps olması ilginç biraz ve gfx tool gibi programlar kullanmananizi tavsiye ederim . Fps kontrol ettiğiniz yer xiaominin uygulaması mi aceba ? Yoksa farkli bir uygulamadan ki bakiyorsunuz ?
Oyunu silip tekrar yükledim fakat sıkıntı geçmedi. GFX Tool'u herşeyi yapıp sonuç alamadığım için denedim fakat o da sonuç vermedi. FPS'yi kontrol ettiğim yer hem Game Turbo uygulaması hem de telefonun Geliştirici Seçeneklerinde yer alan monitör Hz ve FPS bilgisi veren yazılım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan da en kararlı POCO X3 rom'u hangisi bir de onu yükleyip deneyeyim belki düzelir. Avrupa ROM'u var bir tane 12.0.8 mi ne iyi midir bu?

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Oyuna başlandığında da mı 30 fps hocam. Çünkü lobi ve oyun FPS'si zaten farklı

MR11_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
GMD
Konular
1
Oyuna başlandığında da mı 30 fps hocam. Çünkü lobi ve oyun FPS'si zaten farklı
Lobide de oynarken de Hz ve FPS değeri hiç düşmeden 90 göstermesi lazım, bu oyunu oynayan herkeste bu böyle fakat bende lobide de oyunda da sabit 30 Hz ve 30 FPS. Birşey oyunu engelliyor ama ne olduğunu anlamadım ya da yazılımsal bir hata oluştu büyük ihtimalle. Game Turbo'dan da şüphelenip kapattım fakat sorun o da değilmiş.
POCO X3 forumuna yazdığıma göre İPhone olamaz herhalde reis :D

Mkzl33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Vibe k5
Konular
0
Ben de internete baktım. 60fps sabit Alıyorum ama 90alamıyorum. Gerçi pubg oynamıyorum test in yükledim.

Bunu indirdim (videoda 90olacak demişti 60sabit oldu şükür)
İçindeki files klasörünü kopyala, android data com .tencent.ig nin içine at oluyor en azından 60fps sabit

MR11_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
GMD
Konular
1
Ben de internete baktım. 60fps sabit Alıyorum ama 90alamıyorum. Gerçi pubg oynamıyorum test in yükledim.

Bunu indirdim (videoda 90olacak demişti 60sabit oldu şükür)
İçindeki files klasörünü kopyala, android data com .tencent.ig nin içine at oluyor en azından 60fps sabit
Bende sadece test için indirdim de bu sorunla karşılaşınca bi şüphelendim acaba sorun mu var telefonda diye.

Mkzl33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Vibe k5
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız