Soru 30 bin tl Yurtdışı telefon önerisi?

carpici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Carpici pro
Cihazım
Redmi note 13
Konular
13
Arkadaşlar maksimum bütçem 30 bin tl xiaomi üst segment telefonlardan kaydı,bootloader kilidi ,güncellemesi fln en kolay sorunsuz halledilebilen bir telefon söyleyebilirmisiniz?
Yada başka marka Yurt dışı bunu al sorunsuz diyebileceğiniz başka telefon varsa söyleyebilirseniz memnun olurum

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
51
Arkadaşlar maksimum bütçem 30 bin tl xiaomi üst segment telefonlardan kaydı,bootloader kilidi ,güncellemesi fln en kolay sorunsuz halledilebilen bir telefon söyleyebilirmisiniz?
Yada başka marka Yurt dışı bunu al sorunsuz diyebileceğiniz başka telefon varsa söyleyebilirseniz memnun olurum
14T Pro , başka marka : vivo x100 ultra alabilirsin ama illaki Xiaomi olsun diyorsan
13 Ultra 14 Ultra o fiyata satan satıcı bulursan alabilirsin. Diger üyelerimiz ne önercek bakalım :)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Xiaomi 15 diyorum veya yeni çıkan Poco F7 Ultra da olabilir.

SD 8 Elite en iyisidir.

Son düzenleme:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
3
Kompakt olarak Xiaomi 15, Samsung S24 Ultra.

Asosyal_Psikolog

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Psikolog
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
7
Yukarıdaki arkadaş gibi bende oyumu poco f7 ultra dan yana kullanıyorum, kamerayı saymazsak mi 15 ultra ya kafa tutuyor hatta bazı konularda geçiyor. İşin ilginç yanı 15 ultra ya kıyasla yarı fiyatına satılıyor. Bu fiyatlar tam olarak nasıl belirleniyor anlamış değilim.
Yinede daha çok seçenek istiyorsan Samsung S25 de çok sağlam cihazdır. Alırsanız pişman olmazsınız
Keza Honor magic 7 pro da öyle (Bütçenin biraz üzerinde fiyatı) ama Honor bl kilidini açmana izin vermiyor diye biliyorum.
Başka bir öneri olarak One+ 13 de olur, bl ve kayıt hakkında bilgim yok ne yazık ki.
Oyun için alacaksan da rog phone 9 ile red magic 10 pro, yalnız ikside kapalı kutu cihazlar yani bl açamazsın maximum da 2 yıl güncelleme alır o yüzden alınmasına şiddetle karşıyım, almayın aldırmayın. Daha yapamadığım pek çok cihaz vardır da aklıma bunlar geldi şimdilik.

Üst Alt