Yardım 3.Parti hatası çözümü..

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Arkadaşlar merhaba,

Günlerdir çaba sarf ederek durumu çözmüş olmanın sevincini yaşıyorum.

Öncelikle miui desinger e üye olduğum halde yine bu hatayı alıyordum. Forumda yer alan Miui theme editör uygulaması ile de çok denedim fakat yapamadım. Şimdi sizlerle de paylaşmak istedim.

1) linkten vermiş olduğum uygulamayı yükleyerek ayarlardan yazı tipini ana ekrana uygulama şeklinde atıyoruz. Bunu yapmamızın sebebi bazı cihazların ayarlar bölümünde yazı tipi değiştir seçeneğinin olmaması.

2)

MIUI Theme Creatör

linkde olan uygulamayı yüklüyoruz. Konunun başında belirtmiş olduğum uygulamanın aynısı ( dil İngilizce ) fakat ben o uygulama ile hata alıyordum. İndirmiş olduğumuz uygulamanın resmi yüklemiş olduğum resimdeki gibi olmalı.

3)

Şimdi.. Uygulamayı kullanabilmemiz için indirdiğimiz yazı tipleri "ttf" uzantılı olmalı. Kullanmak için indirdigimiz yazi tipi cihazın dahili hafizasinda olmalidir.

3.1. uygulamayi acip sağ altta yer alan artı isaretine tıklıyoruz. Ve herhangi bir isim giriyoruz done butonuna basıyoruz. Verdiğimiz isim uygulamanın girişinde resimdeki gibi gozukecektir.
3.2. isim verdiğimiz yere giriyoruz. Tema yapabilmemiz için önümüze ekran çıkıyor. Sonra fonts yazan yere tıklıyoruz. Çıkan bölümde iki secenek var. İlki uygulamada yer alan kendi yazı tipleri altta yer alan ikinci seçenek dede kendi yazi tipimizi yükleyeceğiz. İkinci seçeneği seçerek kullanmak istediğimiz yazı tipini dahili hafızadan buluyoruz ve seçip tamam a tıklıyoruz.
3.3. resimde görüldüğü gibi kullanmak istediğimiz ttf uzantılı yazı tipini göreceğiz. Sonrasında sağ altta yer alan done tuşuna basıyoruz. Tekrardan tema yapmamız icin geldigimiz ana ekrana geldikden sonra next diyoruz. Finish diyoruz ve cikan tüm uyarilara ok dedikden sonra en başta isim verdiğimiz ana ekrana giriyoruz. Ve uygulamadan çıkabiliriz artik.

4) 1.nci yazimda vermis olduğum uygulama ile yazi tipi veya fonts ekranda yer alan uygulama ya giriş yapiyoruz. Sistem yazi tipini seçiyoruz. Çıkan bölümde yazı tipleri mevcut. 3.yazim ile uygulamada vermis yazi tipinin adini buluyoruz. Yazi tipini uyguladıktan sonra cihaz tekrardan açılacaktır.

Ve artık yazı tipleriniz kullanıma hazır..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt