- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Mi8
- Meslek
- Turist Rehberi
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- EU Beta Miui 11
- Telefon Modeli
- Mi 8
- Bootloader Kilidi
- Açık
Herkese selamlar. Mi8 cihazımın çok kısa sürede performansını kaybetmesi ve miui'in genel sorunlarından bunalmış olmamdan dolayı cihaz değiştirmek istiyorum. Daha önce de konu açmıştım ama bir kaç cihazı eledim ve alttakiler kaldı. BÜTÇE ÖNEMLİ DEĞİLDİR, HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIM. (6000'i geçmesin.)
iPhone XR
Asus Rog Phone 2
Xiaomi Mi 9T Pro
Xiaomi'yi alışkanlık sebebiyle seçeneklerim arasına ekledim. O da sorunlarla dolu bir cihaz ise onu da eleyin başka markaları da önerebilirsiniz.
Benim gönlümde Asus Rog Phone 2 var, piyasadaki hiç bir cihazda olmayan özellikleri barındırdığı, devrim bir cihaz olduğu için. Fakat bataryası eskidiğinde nasıl tedarik ederim, veya ekran kırılsa ne yaparım diye düşünmek korkutuyor.
iPhone XR
Asus Rog Phone 2
Xiaomi Mi 9T Pro
Xiaomi'yi alışkanlık sebebiyle seçeneklerim arasına ekledim. O da sorunlarla dolu bir cihaz ise onu da eleyin başka markaları da önerebilirsiniz.
Benim gönlümde Asus Rog Phone 2 var, piyasadaki hiç bir cihazda olmayan özellikleri barındırdığı, devrim bir cihaz olduğu için. Fakat bataryası eskidiğinde nasıl tedarik ederim, veya ekran kırılsa ne yaparım diye düşünmek korkutuyor.