Yardım 3 aylık Mi6 kendi kendine sessiz moda geçiyor

Denizci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Denizci
Cihazım
Mi6
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar. Sıkıntımın daha iyi anlaşılacağı için bugün üye oldum, umarım çözüm bulabilirim. 3 ay önce severek aldığım ve kullandığım Mi6 telefonum 2 gündür ekran kapanınca kendliğinden sessiz moda geçiyor. Geceden sabaha belli saatler arası otomatik sessiz mod var ama bu sıkıntı normal zamanlarda oluyor. Telefonu genelde ters şekilde bırakırım masaya, Samsung'da telefonu ters çevirip bırakınca sessiz moda geçme gibi bir özellik vardı, bunda da öyle mi acaba dedim ve düz bırakıp incelemeye aldım, düz bıraktığımda da oldu 2 kere. Ya bir uygulama veya özellik tetikleyip sessiz moda atmaya zorluyor ya da sensörlerden biri bozuldu gibi. Var mı bu sorunu yaşayan? Bilen, tecrübe eden, çözen varsa paylaşırsa çok sevinirim. Telefonun malum resmi servis yok. Cihazda son resmi sürüm Miui yüklü.

Cagri.K

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÇAĞRI
Cihazım
9T
Konular
9
Sistem ayarlarını değiştirmeye yetkili programlarınızı kontrol ediniz.
Ayarlar-izinler - diğer izinler - izinler - sistem ayarlarını değiştirme

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Denizci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Denizci
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem ayarlarını değiştirmeye yetkili programlarınızı kontrol ediniz.
Ayarlar-izinler - diğer izinler - izinler - sistem ayarlarını değiştirme

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok tşk ederim ilginiz için. Baktım o pencerede yanında yeşil tik olan 3 uygulama var, kullandığım harici bir takvim uygulaması, mi kumanda ve Skype. Başka uygulamalar da var ama onlarda kırmızı çarpı var. Bu yeşil olanlar sessize alır mı bilemedim. Ama şunu farkettim, sessiz moda geçiş sadece telefon aramaları (cevaplı veya cevapsız) sonrasında oluyor ve telefonu tekrar başlattıktan sonra bir daha olmuyor. Sensör arızası mı yazılım sorunu mu çözemedim. Umarım uygualama kaynaklıdır, en azından gerekirse biraz sıkıntıya girer telefonu sıfırlarım. Zaten Miui 10 geliyor sanırım bugün yarın, belki çözüm olur.

Oyla:

ozguremek12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Mi 6 beta tester grubundayım, son güncelleme ile bu sorunu yaşadığını belirten birden çok kullanıcı gördüm. Muhtemelen son global betadaki bir bug bu. Yeni güncellemelerle çözeceklerdir.

Oyla:

Denizci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Denizci
Cihazım
Mi6
Konular
1
Sistemim 9.5.8.0 Kararlı, Beta'da değilim ama aynıdır sanırım. İlk aldığımda güncelleme yaptım sonra hiç yapmadım ama arada sık sık sistem uygulamaları oldu, muhtemelen kaynağı budur. 3 gün öncesine kadar yoktu bu problem, ne olduysa bu son 3 gün içerisinde oldu. Yukarıdaki mesajım sonrası farklı şekillerde deneme yaptım, kesinlikle ve sadece arama sonrası geçiyor sessiz moda. Gelen veya giden, cevaplı veya cevapsız her telefon araması sonrası, aramayı bitirir bitirmez sessiz mod aktif oluyor.

Oyla:

Denizci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Denizci
Cihazım
Mi6
Konular
1
Durum kendi kendine düzeldi. Garip, çok garip.

Oyla:

scimen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sabri Cimen
Cihazım
Pocophone F1
Konular
2
Durum kendi kendine düzeldi. Garip, çok garip.
Bende Pocophone f1 var. Bazen gün içinde dediğiniz şey oluyor . Restart edince düzeliyor . Garip . Miui10 bekliyorum . Belki orada sorun kalmaz.

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt