Sohbet 3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Miui Türkiye ailesi olarak bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak,
tüm engelli arkadaşlarımıza ve onların fedakar ailelerine
sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz...

Unutmayalım ki;
Engel Bedende Değil Kalpdedir...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Engelli çocuk babası olarak ateş düştüğü yeri yakıyor ama engelli bireye karşı bakış açısı ve engelsiz bir yaşam için almamız gereken çok yol var. 5 yıldır her sene rahatlikla güncellediğim sonda raporunu engelli gününe özel bir sorun yokken işgüzarlikla güncellemedi doktor.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Engelli çocuk babası olarak ateş düştüğü yeri yakıyor ama engelli bireye karşı bakış açısı ve engelsiz bir yaşam için almamız gereken çok yol var. 5 yıldır her sene rahatlikla güncellediğim sonda raporunu engelli gününe özel bir sorun yokken işgüzarlikla güncellemedi doktor.
Hocam sizi gayet iyi ve derinden anlıyorum. Kabul etmemiz gereken tek şey, dünya sadece engelsiz insanlar için var olan bir yaşam alanı olmadığını kabullenmektir. O yüzden herkes gibi her koşuldan faydalanılabilme haklarına sahip olmaları gerekiyor. Bu sizler (Fedakar Aileler) için daha da bir önem arz etmektedir.
Engel kalptedir sözü aslında ne kadarda doğru. Sevginin, hoş görünün ve saygının olmadığı her yerde ENGEL var...

Alicanim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
16
Engelleri birlikte aşalım her insan bir engelli adayıdır. Engellilerimizin gününü kutluyorum

Üst Alt