- Adım
- Osman
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 461
Madalyanız teslim edilmiştir.Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Madalyanız teslim edilmiştir.Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Bugünkü hükümetimiz, devlet teşkilatımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki onun adı Cumhuriyettir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir.Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yeni devletimizin kuruluşuna canını, kanını, terini veren tüm kahramanlarımıza, şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları Cennet olsun.
Yaşasın Cumhuriyet!
Konu altına yorum yazan tüm üyelerimiz ATATÜRK madalyası ile ödüllendirilecektir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Madalyanız teslim edilmiştir.Bugünkü hükümetimiz, devlet teşkilatımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki onun adı Cumhuriyettir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir.
Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.
Benim nâçiz vücudum birgün elbet toprak olacaktır. FakatLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirilelebet payidar kalacaktır.
Madalyanız teslim edilmiştir.
Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun arkadaslar
Madalyanız teslim edilmiştir.İnsanlar bazı değerleri yitirdikten sonra daha fazla kıymetini anlıyor, daha çok önemsemeye başlıyor.
Cumhuriyet gibi maddi ve manevi değerlerimiz yitirilmeden gönlümüzdeki değeri hep baki kalması ümidiyle.