Soru 25k için telefon önerisi

HeySelamBenTaha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Taha
Cihazım
Henüz yok
Konular
3
İzlediğim testlerden ve kullanıcı yorumlarından sebeple Exynos cihazlara pek sıcak bakmıyorum
S24/S24 Plus'ın 8 Gen 3 versiyonunu bulabilirsem almaya çalışırım.Olmazsa S23 Ultra.Xiaomi tarafında da 13 Ultra ve 14'e bakarım.Tabi Xiaomi cihazlara da Samsung'a göre bi tık uzaktayım.Cevaplarınız için teşekkürler.

HeySelamBenTaha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Taha
Cihazım
Henüz yok
Konular
3
Telefonu hâlâ alamadım.Yardım edin.

Korelmis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Konular
19
Dostum alacağın mi 13 ultra da 23 ultra da kamera yönünden de performans yönünden fazlasıyla tatmin edecektir. Gerisi tasarım, işletim arayüzü vs senin zevkine kalmıştır. Ben kayıt yöntemi olarak S23 Ultra tercih ederdim. Telefon açılmamış olur böylelikle.

HeySelamBenTaha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Taha
Cihazım
Henüz yok
Konular
3
Dostum alacağın mi 13 ultra da 23 ultra da kamera yönünden de performans yönünden fazlasıyla tatmin edecektir. Gerisi tasarım, işletim arayüzü vs senin zevkine kalmıştır. Ben kayıt yöntemi olarak S23 Ultra tercih ederdim. Telefon açılmamış olur böylelikle.
Zaten S23 Ultra'da karar kılmıştım fakat bütçem arttığından dolayı Xiaomi 14 Ultra, Galaxy S24 Ultra, S24/S24 Plus Snapdragon gibi telefonlar dikkatimi çekti.Bu telefonların içinden hangisini veya hangilerini önerirsiniz?

karya48

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Zaten S23 Ultra'da karar kılmıştım fakat bütçem arttığından dolayı Xiaomi 14 Ultra, Galaxy S24 Ultra, S24/S24 Plus Snapdragon gibi telefonlar dikkatimi çekti.Bu telefonların içinden hangisini veya hangilerini önerirsiniz?
14 ultra kapak açılıp işlem yapılıyor o yüzden onu eleyin ..

23 ultra alın derim 24 ultra arasında tasarım harici ahım şahım fark yok çünkü.....

Korelmis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Konular
19
Üst Alt