- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 130
Anneme poco X3 NFC almıştım yurt dışı 2500 TL sattım sizce ne almaliyim yurt dışı sorun çıkarmayacak cihaz
Anneme poco X3 NFC almıştım yurt dışı 2500 TL sattım sizce ne almaliyim yurt dışı sorun çıkarmayacak cihaz
Bana bugün alacam dedi bende tamam dedim az önce aradı vazgeçtim param yok vs dedi cihaz bizde kaldı galiba haklısiniz aldığımdan beri hiçbir sorun yaşamadık IMEI vs vs diğer sorunlar olsun Endonezya romu kurdum Xiaominin arama mesajlaşmasi vs için daha stabil Oldu iyiki satmamisimBence iyi bir cihazı satmışsınız. O fiyatlara daha iyi cihazlar olsa da imei sorununuz olacaktır.
"Yeni" cihazınız hayırlı olsun IMEI sorunu iyice sorun olacak o yüzden En iyi cihaz elinizdeki sizin olan cihazdır..Bana bugün alacam dedi bende tamam dedim az önce aradı vazgeçtim param yok vs dedi cihaz bizde kaldı galiba haklısiniz aldığımdan beri hiçbir sorun yaşamadık IMEI vs vs diğer sorunlar olsun Endonezya romu kurdum Xiaominin arama mesajlaşmasi vs için daha stabil Oldu iyiki satmamisim
Aynen öyle yeni cihazlarda ne olacağı belli değil kendi mi A3 cihazım var yurt içi cihazı bunu satsam redmi not 8 pro yurt dışı alsam başımı agritirmi acaba cihaz çok hoşuma gidiyor sizlerin görüşünü almak istiyorum"Yeni" cihazınız hayırlı olsun IMEI sorunu iyice sorun olacak o yüzden En iyi cihaz elinizdeki sizin olan cihazdır..
Mi10T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yurtdışı rn8pro kullandım. Çok güzel cihaz. Güç ve stabilite bakımından da öneririm. Ama A3 ile rn8proyu karşılaştırmak biraz haksızlık. Ever pro işlemci ile çok daha güçlü ama diğer tarafta android one destekli bir cihaz. Segmentler biraz farkli.Aynen öyle yeni cihazlarda ne olacağı belli değil kendi mi A3 cihazım var yurt içi cihazı bunu satsam redmi not 8 pro yurt dışı alsam başımı agritirmi acaba cihaz çok hoşuma gidiyor sizlerin görüşünü almak istiyorum
One olanda music uygulaması vs yok çok can sıkıcı benim için cihaz fark etmiyor sizler kullandiysaniz ve memnunda kaldiysaniz sanırım mi A3 satarsam redmi not 8 pro AlicamYurtdışı rn8pro kullandım. Çok güzel cihaz. Güç ve stabilite bakımından da öneririm. Ama A3 ile rn8proyu karşılaştırmak biraz haksızlık. Ever pro işlemci ile çok daha güçlü ama diğer tarafta android one destekli bir cihaz. Segmentler biraz farkli.
Mi10T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MiA3 e MIUI rom atıp deneyebilirsiniz. Ben o şekilde kullanıyorum.One olanda music uygulaması vs yok çok can sıkıcı benim için cihaz fark etmiyor sizler kullandiysaniz ve memnunda kaldiysaniz sanırım mi A3 satarsam redmi not 8 pro Alicam