Sohbet 25 bin TL'ye alınabilecek en iyi Xiaomi önerisi

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
123
Ben daha bugün aldım hocam. Sıfır cihaz. 4 ay bir hat slotunu 4 ay da diğerini kullandıktan sonra gel geri server kaydı yapalım dedi telefonu aldığım kişi. Server kaydı olunca cihazı açmadan imeiyi işliyorlar. Güncelleme sıfırlamaya sorunsuz devam ediliyormuş. Bilginiz olsun. Şu an gayet memnunum.
hayırlı olsun hocam, hangi cihaz? bide imei mi atıyolar yoksa başka bir yöntem mi var anlamadım :)

GamerCinarTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çınar Ali
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yok
Konular
3

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
44
mediatek kadar lanet bir işlemci yok, zamanında discovery almıştım ondan beri travmam oldu :)
Lanet demiyelim Root&Rom işlerine girmeyecek kişiler için en iyi tercih dimensty tarafı daha iyi. Forumda baktıysanız eğer kullanıcıların benim gözümde %75'i snapdragon işlemcili cihaz kullanılıyor. Geliştiriciler Yavaş Çıkarıyor MediaTek tarafına

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
123
Lanet demiyelim Root&Rom işlerine girmeyecek kişiler için en iyi tercih dimensty tarafı daha iyi. Forumda baktıysanız eğer kullanıcıların benim gözümde %75'i snapdragon işlemcili cihaz kullanılıyor. Geliştiriciler Yavaş Çıkarıyor MediaTek tarafına
Yani ben alıyorsam rom root da kuruyorum çoğunlukla. Yinede mediatek uzak dursun benden 😂

Üst Alt