Yardım 25-35.000 TL telefon önerisi

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
crdroid 11
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,

4 yıldır kullandığım Redmi Note 10 Pro yavaş yavaş ben gidiyorum demeye başladı, yeni bir telefon arayışındayım. Kullanım olarak;

Görüşme, mesajlaşma ve mailleşme fazlasıyla yapıyorum, bu telefon seçiminde pek önemli değil tabii ama bataryası iyi olmalı. Oyun hiç – çok az oynarım, telefonumda yüklü oyun var mı onu bile bilmiyorum. Kamera kullanımım genelde doküman fotoğrafı, 2 kedimin fotoğrafı bazen de selfie şeklinde oluyor. Çok önemli değil ortalama bir şey bana fazlasıyla yeter. 5 yıl götürse yeter beni.

Custom ROM merakım vardır, root uygulamaları ve Custom ROM kullanırım genellikle. Şu anda da crDroid kullanıyorum zaten, Custom ROM'ya da özelleştirebilme benim için önemli bir şey. Topluluğu olan popüler ve güncel bir cihaz olsa çok daha rahat olurum açıkçası.

İlk olarak POCO X7 Pro ilgimi çekti ancak araştırdığım kadarıyla sadece oyuna yönelik bir cihaz ve MediaTek işlemcilerde Custom ROM pek çıkmıyor. POCO F6 Pro baktım çok yok ülkemizde…

Önerilerinize ve fikirlerinize açığım. Fikrimi değiştirmek isterseniz ona da açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Anladığım kadarıyla Siz sade Arayüz seviyorsunuz Aosp romlar yükleyerek kullanıyorsunuz. Bence bunlarla uğraşmayın direk Oneplus modeline geçin arayüz hem sade hem hafif donanım olarakta çok güçlü. Bataryası zaten mükemmel

Oyla:

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla Siz sade Arayüz seviyorsunuz Aosp romlar yükleyerek kullanıyorsunuz. Bence bunlarla uğraşmayın direk Oneplus modeline geçin arayüz hem sade hem hafif donanım olarakta çok güçlü. Bataryası zaten mükemmel

Sadelik değil hocam özelleştirilebilirlik mesela HyperOS eğer 3. parti launcherlar ile sistemde hareket ile gezinmeye izin verse hiçbir sorunumuz yok ya da bildirimleri küçültmeye izin verse gene sorunumuz yok arayüz ile ilgili. En son MIUI'de yapılınabiliyordu bunlar. Oneplus bakacağım hocam ama özelleştirilebilir anlamda başka tavsiyeleriniz olur mu?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Sadelik değil hocam özelleştirilebilirlik mesela HyperOS eğer 3. parti launcherlar ile sistemde hareket ile gezinmeye izin verse hiçbir sorunumuz yok ya da bildirimleri küçültmeye izin verse gene sorunumuz yok arayüz ile ilgili. En son MIUI'de yapılınabiliyordu bunlar. Oneplus bakacağım hocam ama özelleştirilebilir anlamda başka tavsiyeleriniz olur mu?
Custom romlarda özelliştirme bol olur evet ama yine de orjinal rom kalitesi başkadır Eğer Custom ve özelleştirme istiyorsanız Xiaomi den devam hocam :)

Oyla:
Üst Alt