Soru 25.000 TL'ye Gaming Laptop önerisi

frknaknc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
65

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Acer Nitro 5 kullanıyorum, aşırı memnunum. Ekranın 144hz olması, 4050'nin 140w olması, fanlarının çok iyi olması vs. gayet iyi. Ben daha güncel DLSS içinde 4050 olanı aldım ama 3060 ham performansta daha iyi.

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Casper g911 serisi

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Nitro5 kullanıyorum, performans olarak çok memnunum ama ısınma konusu doğru, fanları son ayara alırsan serinletiyor ama bu kezde fan seslerinden rahatsız oluyorsun. Klavye ve touchpad tarafı çok ısınıyor ben gamepad ile oynadığım için ısıyı çok hissetmiyorum ama o bölgeye dokununca ciddi bi sıcaklık olduğunu fark ediyorum. 2013 model MSI ge60 var en ağır oyunda bile bu kadar ısındığını hatırlamıyorum onun. Isınma sorunu harici cok memnunum

5D7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi 13 4.5G
Konular
1
Bulabiliyorsanız ikinci el temiz 3060 ti MSI laptop bulabilirisiniz ama buda bir risk tabiki. Acer A5 serisi fena değildir. Soğutma esnasında biraz fazla ses çıkarabiliyor. Daha önceden Monster önerebilirdim ancak şahsi fikrim olarak son tedarik edilen parça ve kasa kalitesinden dolayı çok önermiyorum. (Tamamen kendi şahsi fikrim.) Birde eğer laptop alacaksanız intel serisi almanızı tavsiye ederim.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
Monster ilk tetcihiniz olmasın.
Aslında Yeni nesil oyuncu laptolaptoari çoğunluğu neredeyse aynı tip aynı malzemeden yapılıyor aynisinin biraz degisi gibi diyebiliriz aynı araba sektörüne döndü gibi

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Aslında Yeni nesil oyuncu laptolaptoari çoğunluğu neredeyse aynı tip aynı malzemeden yapılıyor aynisinin biraz degisi gibi diyebiliriz aynı araba sektörüne döndü gibi
Aynı segmentte daha kalitelisini almak dururken neden malzeme kalitesinden kısılmış cihaz tercih edeyim?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Aynı malzemeden yapılıyor olması cihazları aynı kılmıyor hocam. Önemli olan termal yönetim, performans devamlılığı gibi konular. HP Victuslar termal başarımda en iyileri şu an fiyatlarında. Ama Monster için aynı şeyi diyemiyoruz.

Üst Alt