Sohbet 2026'da Poco X3 Pro

ata.ozc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ata
Cihazım
X3 pro
Konular
1
Hocalarım selamlar, alakasız ama çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum

Fastboot modda rom flashlarken flashlama bitikten sonra telefon ne açıldı , nede fastboot moduna giriyor. Hiç bir forumda çözüm bulamadım , sizlere sormak istedim..

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Hocalarım selamlar, alakasız ama çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum

Fastboot modda rom flashlarken flashlama bitikten sonra telefon ne açıldı , nede fastboot moduna giriyor. Hiç bir forumda çözüm bulamadım , sizlere sormak istedim.
Telefonu bilgisayara bağlayınca bilgisayarda aygıt yöneticisine bir bakın com port vs bir şey görünüyor mu?

ata.ozc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ata
Cihazım
X3 pro
Konular
1
Telefonu bilgisayara bağlayınca bilgisayarda aygıt yöneticisine bir bakın com port vs bir şey görünüyor mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yazık k i hocam :(

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yazık k i hocam :(
"Bağlantı noktaları" kısmı var orada cihazı brick etmiş olabilirsiniz. Hangi romu nasıl yüklemeye çalıştınız? BL açık mı? Eğer bunlarda sorun yoksa geçmiş olsun cihazınız kronik arızayla tanıştı.

ata.ozc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ata
Cihazım
X3 pro
Konular
1
poco x5 pro için hypercherry romu install and formatla yükledim ama dosyanın içine boot ve apatch img dosyalarını atmıştım karışmasınlar diye..
sanırım o 2 dosya bozdu romu
BL açık..

Ekli dosyalar

• hyper.png
    hyper.png
    61,7 KB · Görüntüleme: 3

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
poco x5 pro için hypercherry romu install and formatla yükledim ama dosyanın içine boot ve apatch img dosyalarını atmıştım karışmasınlar diye..
sanırım o 2 dosya bozdu romu
BL açık..
X5 pro için olan rom poco X3 pro ya nasıl olsun? Forumda unbirck rehberleri var onlara bakın olmazsa ücretleri onarımlar kısmına yazın H.kadioglu hocam tam sorunu anlayıp çözebilir.

jettthasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 pro,
Konular
2
Merhaba, yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.
POCO X3 PRO sıfır almıştım zamanında. MIUI GLOBAL 14.01 yüklü kendi güncellemesi, android 13 var en son.
Sıkıntı şu; android auto bağlantısında(hemen her telefon ısınabilir) çabuk ısınıyor, en önemlisi de whatsapp görüntülü konuşmalarda 5 dk sonra komple aşırı ısınıyor, şarj adaptörü ve kablosu orijinal ve şarj olurken de ısınıyor.
Bu durumu yaşamış ve ROM değişikliğine gitmiş arkadaşlar var ise ve çözülmüş ise buradan paylaşabilirlerse memnun olurum.
Telefonu şu ana kadaar sıkıntısız kullandım ama yine de yazılım çözümü var ise uygulamak isterim.
Teşekkürler

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Merhaba, yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.
POCO X3 PRO sıfır almıştım zamanında. MIUI GLOBAL 14.01 yüklü kendi güncellemesi, android 13 var en son.
Sıkıntı şu; android auto bağlantısında(hemen her telefon ısınabilir) çabuk ısınıyor, en önemlisi de whatsapp görüntülü konuşmalarda 5 dk sonra komple aşırı ısınıyor, şarj adaptörü ve kablosu orijinal ve şarj olurken de ısınıyor.
Bu durumu yaşamış ve ROM değişikliğine gitmiş arkadaşlar var ise ve çözülmüş ise buradan paylaşabilirlerse memnun olurum.
Telefonu şu ana kadaar sıkıntısız kullandım ama yine de yazılım çözümü var ise uygulamak isterim.
Teşekkürler
Android auto dışındakiler için cevap vereyim, wp ile görüntülü konuşma ısınması bende de var ve galiba bu sıra çoğu kişide var muhtemelen wp ile alakalı. Hızlı şarj ile cihazın ısınması çok normal. Isınma genel olarak donanımla alakalı bu yüzden yazılım değişin kesin çözüm olur diyemem. Zaten 4 5 yıllık bir cihaz ve kronik sorunu olan bir cihaz için normal diyebilirim bu ısınmalara. Hiç olmazsa yine de bir MIUI 13.0.5 Endonezya sürümüne temiz kurulumla geçin + Anymore Project Kernel belki iş görür.

jettthasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 pro,
Konular
2
Geri dönüş için teşekkür ederim. O zaman sizin bilgileriniz doğrultusunda hiç birşey yapmamak daha mantıklı gibi geldi.
Cihaz rootsuz 14.01 den 13.05 Endonazya ya geçişte ne gibi artılar eksiler olabilir onu bir inceleyim.
Teşekkür ederim.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Geri dönüş için teşekkür ederim. O zaman sizin bilgileriniz doğrultusunda hiç birşey yapmamak daha mantıklı gibi geldi.
Cihaz rootsuz 14.01 den 13.05 Endonazya ya geçişte ne gibi artılar eksiler olabilir onu bir inceleyim.
Teşekkür ederim.
Rica ederim hocam. MIUI 14 ile 13 arasında en bariz fark Android sürümü, batarya kullanımı ve performans arasında ufak farklar da olabilir çok hatırlamıyorum 14ü beğenmemiştim çünkü, BL açık ise geçişi temiz kurulum ile yapın aklınıza yatarsa. Anymore Project kernelin rootsuz olanı da var roota gerek yok derseniz eğer.

Üst Alt