Haber 2020 Yılının En Çok Satan Xiaomi Telefonu Açıklandı.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


2020 yılı ikinci çeyreği akıllı telefon üreticileri için de zor bir dönem oldu. Pandemi nedeniyle telefonların üretimlerinde sorunlar yaşanması ve hatta bazı akıllı telefonların gecikmesi gibi durumlar oluştu. Buna rağmen bazı markalar ise satışlarını arttırmayı başardı. Bu markalardan biri olan Xiaomi, en çok satış yakalayan markalardan oldu. Son açıklanan rakamlar ise en çok satan telefonları model model ortaya çıkardı.

Yeni listede Xiaomi’nin rolü büyük çünkü birkaç modelle en çok satanlar arasında yer alıyor. Markanın kendi içerisinde değerlendirme yaptığımız zaman ise Xiaomi’nin 2020 yılı içerisinde en çok satan akıllı telefonunun hangisi olduğunu görüyoruz.

Redmi Note 8 En Çok Satan Model Oldu

2020 yılı için yapılan ürün analiz çalışmasına göre bu yılın en çok satan akıllı telefonu iPhone 11 oldu. Hemen arkasından Galaxy A51 akıllı telefonu geliyor. Üçüncü sırada yer alan akıllı telefon ise Redmi Note 8 modeli oldu.

11 milyon adet satış rakamıyla üçüncü sırada yer alan akıllı telefon ülkemizde de çok popüler olan bir model oldu. Her ne kadar Redmi Note 9 gelmiş olsa da hala Note 8 popülerliğini koruyor. Birçok kullanıcı bu seriyi tercih ediyor.

Temel modelin üçüncü olmadı bir yana, dördüncü sırada yer alan akıllı telefon ise Note 8 Pro olarak gözüküyor. Yine Xiaomi’nin akıllı telefonu olan Note 8 Pro serisinin satış rakamı ise 10.2 milyon. İlk 10 içerisinde Redmi Note 8 modellerinin yeri ayrı. Markanın en çok satan telefonları da zaten bu iki akıllı telefon.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Fakat ilk 10 telefonun paylaşıldığı listede başka Redmi telefonlar da var. Redmi 8A ve Redmi 8 modelleri de 8 ile 7.sırayı paylaşıyor. Toplamda 4 akıllı telefonla beraber Xiaomi listenin en başarılı markalarından bir tanesi.

Markanın kendi içerisindeki lider telefonu olan Redmi Note 8 ise tam bir fiyat performans canavarı ve şu an markanın en iyi temsilcilerinden biri olarak gözüküyor. Seriye yakın zamanda Note 10 modelleri de eklenecek. Bu durum Note 8 serinin kaderini değiştirecek mi göreceğiz.

 
Üst Alt