- Adım
- #
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 22
Bir başka forumda işlemcisi hakkında olumsuz yorum aldım. Sağlıklı olmayacağını söylediler uzun vadede. Ne derecede katılırsınız. Bu arada farklı model önerilerinr de açığım
Temel kullanım amaçlı baktığınızı söylediniz o sebeple fiyatına göre alınabilir bir telefon olduğunu düşünüyorum, yani f/p olarak cihaz uygun bence. Tabii ki bir cihaz hakkında araştırma yaparken uzun vade kullanıcıların yorumları da önemlidir. İşlemci yönünden daha tatmin edici bir cihaz arıyorsanız Redmi 8 de iyi bir seçenek, ancak dezavantajı 6,2" ekranı olması. Yine de standart kullanımda Alcatel'in 3-4 sene götüreceğini zannediyorum.
Bu arada 2000TL altına Honor 8S var ancak bu cihazın güncelleme desteği kesildi bildiğim kadarı ile. Ayrıca Alcatel'de 3GB Ram var, Honor 8S 2GB. Kullanımda kastırır.
YouTube'da Alcatel'in bir inceleme videosu buldum, elde nasıl durur ekranı nasıldır vs. buradan bir kıyaslama yapabilirsiniz.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Kişisel görüşüm: Fiyat sınırlaması olmasa idi ben olsam Redmi 8 alırdım. 5000mah batarya ile 2 günü geçebilir şarj süresi.
Son düzenleme: