- Adım
- NUMAN UÇAR
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Hemşir(e)
- Konular
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hastane civarı benim de tercihimdir sayın yöneticim. Bakalım eşyalı/eşyasız kira muhabbeti nasıl olacak. Emlakçı araya koyup fiystYeni göreviniz hayırlı olsun hocam.
Ben Konyada yaşıyorum.
Meram eğitim ve araştırma hastanesi genel olarak güzel bir hastane. Hastane ile işim olduğunda benimde tercih ettiğim hastane. Hastanenin bulunduğu cadde üzerinden gönül rahatlığıyla bi ev tutabilirsiniz. Hastanenin bulunduğu konum semt olarak konyanın saygılı insanlarının bulunduğu yerlerinden biri.
Konyadan biraz bahsedecek olursam, insanları sıcakkanlı fakat insanlıktan uzak olanlarıda var. Trafikte herkes birer magandaya dönüşüyor.
Konyanın her noktasına otobüs yada dolmuş ile ulaşım var.
Gezilecek yerleri ve farklı tarzlarda birçok parkı bahçesi var.
Konyayı seveceğinizi düşünüyorum.
Sağolun sayın yöneticim. İl dışına çıkacak vasıta bulmakta sıkıntı çekiyorum sadece. Gerisini bir şeklide hallederiz diye tahmin ediyorum.Yeni göreviniz hayırlı olsun hocam.
Ben Konyada yaşıyorum.
Meram eğitim ve araştırma hastanesi genel olarak güzel bir hastane. Hastane ile işim olduğunda benimde tercih ettiğim hastane. Hastanenin bulunduğu cadde üzerinden gönül rahatlığıyla bi ev tutabilirsiniz. Hastanenin bulunduğu konum semt olarak konyanın saygılı insanlarının bulunduğu yerlerinden biri.
Konyadan biraz bahsedecek olursam, insanları sıcakkanlı fakat insanlıktan uzak olanlarıda var. Trafikte herkes birer magandaya dönüşüyor.
Konyanın her noktasına otobüs yada dolmuş ile ulaşım var.
Gezilecek yerleri ve farklı tarzlarda birçok parkı bahçesi var.
Konyayı seveceğinizi düşünüyorum.