Haber 2014-2016 Telefon Satış Rakamları

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Bence değeri bilinmeyen bir marka Xiaomi. Kullanan vazgeçemiyor, kullanmayan da Çin Malı diye yanaşmıyor.

nihaterim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nihat
Cihazım
RN3-6pro-5Splus
Konular
3
Aynı fikirdeyim xiaomi kullanan bir daha başka telefon zor kullanır.

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
bunlar resmi rakamlar zaten el altından satılanlar eklense daha iyi xiaomi nin durumu.ayrıca avrupa piyasasına bir gelse görücez kim düşüşte de bakalım ben çok memnunum sadece kamera da bir patlama bekliyorum kamerayı bir türlü tam anlamıyla çözemediler onun dışında herşey sorunsuz

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
MIUI arayüzüne hiçbir sözüm yok,olağanüstü etkileyici,diğer android cihazlarımda custom rom olarak çok flaşladım ama Xiaomi cihazlar için aynı şeyi maalesef söyleyemeyeceğim.Sorun çıkartmayacak kaliteli ve stabil bir Xiaomi cihazı nedir desem belki 1-2 modeli ancak söyleyebilirsiniz.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
bence buna kan keybetmek denmez çoğu ülkede global anlamda pazarda yok tamamıyla her ülkede olsa ortalığ kasıp kavurur,rakiplerinin halini düşünemiyorum bile. :)

mert.kpck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi5 Prime
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Samsung , Apple ve Huawei bildiğim kadarıyla tüm dünyada satış yapmaya çalışıyorlar. Xiaomi ise sadece asya bölgesi. Durum böyleyken sonuçların böyle olması gayet olağan. Ha düşüş olmuş evet. Orası araştırılır ve tartışılır.

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
bunlar resmi rakamlar zaten el altından satılanlar eklense daha iyi xiaomi nin durumu.ayrıca avrupa piyasasına bir gelse görücez kim düşüşte de bakalım ben çok memnunum sadece kamera da bir patlama bekliyorum kamerayı bir türlü tam anlamıyla çözemediler onun dışında herşey sorunsuz
kamera konusunda hemfikiriz..de resmi satış kısmını ya yanlış anladım yada anlayamadım? satış rakamları firmanın elinden çıkan miktar yani kayıtlı kayıtsız adamlar toplam satışı bu..yada değil mi?

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Mi6 kamerada fotoğraf konusunda iyi yine bence video kaydında ki titremeler ve hafif dalgalanma beni rahatsız ediyor onun dışında iPhone 7 ile karşılaştırmalar mevcut şahsen çok fark yok.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt